هفته‌نامه سیاسی، علمی و فرهنگی حوزه‌های علمیه

اعلام آمادگی جامعةالزهرا(ع) برای همکاری با نهادهای مختلف

مدیر جامعة الزهرا (س) عنوان کرد

اعلام آمادگی جامعةالزهرا(ع) برای همکاری با نهادهای مختلف

مدیر جامعة الزهرا (س) با بیان اینکه بانوان در تمدن نوین اسلامی نقش اساسی دارند، گفت: نگاه اسلام به زن نگاه تمدنی است و این مسئله باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

​​​​​​​به گزارش خبرگزاری حوزه، سیده زهره برقعی مدیر جامعة الزهرا (س) در دیدار مریم عرب‌نژاد مدیرکل امور بانوان استانداری قم، اظهار داشت: همکاری جامعة الزهرا (س) با اداره کل امور بانوان استانداری قم تاکنون خوب بوده و در دوره‌های مختلف، همراهی و همکاری داشتیم.
مدیر جامعة الزهرا (س) با بیان اینکه ارتباط با حکمرانی و دستگاه‌های حکومتی را وظیفه خود می‌دانیم، به ظرفیت جامعة الزهرا (س) اشاره کرد و افزود: سعی می‌کنیم برنامه‌ها و فعالیت‌ها را تحت درایت و تدبیر رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی انجام دهیم. بانوانی در این مجموعه حضور دارند که سال‌ها با متون اصلی دین آشنا هستند و سعی کردند با جوهره دین آشنا شوند؛ همان چیزی که امروز، مورد نیاز جامعه است.
وی با بیان اینکه یکی از مأموریت‌های جامعة الزهرا (س) خدمت به کشور و نظام جمهوری اسلامی است، تصریح کرد: این مجموعه علمی حوزوی ظرفیت‌های کلانی دارد که مغفول مانده و آمادگی دارد این ظرفیت‌ها را در اختیار نهادهای مختلف بگذارد.
مدیر جامعة الزهرا (س) با اشاره به فعالیت‌های این مؤسسه علمی حوزوی، گفت: در این مجموعه از مهد کودک تا سطوح عالی حوزوی و دانشگاهی با رشته‌های متنوع فعالیت دارند و زمینه‌های مناسبی برای همکاری و تعامل وجود دارد.
برقعی به برنامه‌هایی همچون شبی با حوزه ویژه دانش‌آموزان، برگزاری دوره‌های کاربردی و مهارتی متنوع ویژه بانوان استان و دیگر فعالیت‌های مجموعه اشاره کرد و یادآور شد: در این مجموعه، مهد کودک شکوفه‌های بهار و مجتمع آموزشی تربیتی هدی، برنامه‌هایی در طول سال دارند که اگر در سطح استان پیاده شود، بسیار اثرگذار خواهد بود.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز بانوان نسبت به آقایان در اجتماع موثرترند، گفت: بعد از هر فتنه‌ای حضور بانوان و نقش اجتماعی آنها پررنگ‌تر است؛ امروز بانوان حوزوی متعهد و متخصص و افرادی که مسئولیت حکومتی دارند، باید به صورت شبکه‌ای سازماندهی شوند و برای حل مسائل جامعه، راهکارهای عملیاتی ارائه دهند.
بانوان در تمدن نوین اسلامی نقش اساسی دارند
مدیر جامعة الزهرا (س) اضافه کرد: مسائل بانوان باید احصا و اولویت‌بندی شوند و به سازمان‌ها و نهادهای مختلف و اثرگذار ارائه شده تا راهکارهای عملیاتی ارائه دهند و جامعة الزهرا (س) در این مسیر ظرفیت‌های مناسبی دارد.
برقعی با اشاره به نگاه تمدنی اسلام به زن و با بیان اینکه بانوان در تمدن نوین اسلامی نقش اساسی دارند، عنوان کرد: نگاه اسلام به زن نگاه تمدنی است و این مسئله باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
حجاب یک بحث اجتماعی است
وی با اشاره به اینکه حجاب یک بحث اجتماعی است، خاطرنشان کرد: زن باید در اجتماع حضور داشته باشد و برای حضور در اجتماع نیاز به پوشش و حجاب دارد و امروز هم غرب به این نتیجه رسیده است.
مدیر جامعة الزهرا (س) با بیان اینکه ما نیاز داریم دستورات اسلام را با شیوه‌ای نوین به جوانان منتقل کنیم، تصریح کرد: اگر روش و شیوه برخورد با جوانان را به درستی در جامعه پیاده کنیم، جوانان می‌پذیرند.
مریم عرب‌نژاد مدیرکل امور بانوان استانداری قم هم در پایان این دیدار، لوح سپاس «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» که از سوی سید محمد آقامیری استاندار قم امضا شده بود را به مدیر جامعة الزهرا (س) اعطا کرد.

برچسب ها :

جامعةالزهرا(ع)

ارسال دیدگاه