هفته‌نامه سیاسی، علمی و فرهنگی حوزه‌های علمیه

ملت ایران به‌دلیل دشمن‌شناسی دقیق با ماهیت پلید آمریکا آشناست

نماینده مجلس خبرگان رهبری

ملت ایران به‌دلیل دشمن‌شناسی دقیق با ماهیت پلید آمریکا آشناست

حجت‌الاسلام والمسلمین ردایی، با بیان اینکه ملت ایران به‌دلیل دشمن‌شناسی کامل و بصیرت دقیق، با ماهیت پلید آمریکا آشنا شده است و به‌خوبی می‌داند، نباید به آمریکایی‌ها اعتماد کرد، گفت: دشمنی آمریکا با ملت ایران، مسأله دیروز و امروز نیست و از همان سال اول انقلاب، تحریم‌ها و فشارهای سیاسی و اقتصادی آن کشور علیه ما اعمال شد.
حجت‌الاسلام والمسلمیــــــن حسیـــــــــــن ردایی، نماینده مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه در تهران، با بیان اینکه ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، تحت تحریم‌های ظالمانه دشمنان به‌ویژه آمریکا بوده است، اظهار کرد: مردم نشان داده‌اند، تحت هر شرایطی در برابر دشمنان ایستاده‌اند و وضع تحریم‌های ظالمانه جدید و فشارهای اقتصادی و سیاسی، هیچ تأثیری در اراده ملت ایران ندارد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمن تلاش دارد با اعمال فشارهای اقتصادی و سیاسی، ملت ایران را به عقب‌نشینی از مواضع اصولی و انقلابی خود دور نگه دارد؛ درحالی‌که چنین اقداماتی بدون تردید موجب افزایش اراده و انگیزه مردم شده است.
وی خاطرنشان کرد: ملت ایران به‌دلیل دشمن‌شناسی کامل و بصیرت دقیق، با ماهیت پلید آمریکا آشنا شده است و به‌خوبی می‌داند که نباید به آمریکایی‌ها اعتماد کرد. دشمنی آمریکا با ملت ایران، مسأله امروز و فردا نیست و از همان سال اول انقلاب، تحریم‌ها و فشارهای سیاسی و اقتصادی آمریکا علیه ما اعمال شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین ردایی بر حمایت همیشگی ملت ایران از مظلومان تأکید کرد و افزود: اعمال تحریم‌های جدید، تأثیری در روحیه مقاومت و ایثار ملت ایران ندارد و آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها بدانند، اقدامات آنان در کشتار زنان و کودکان و ترور شخصیت‌های برجسته جبهه مقاومت، صرفاً موجب تقویت روحیه ایستادگی و ایثار مردم شده است.
وی بر لزوم اتحاد امت اسلامی به‌منظور مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید کرد و افزود: امت اسلامی راهی جز قوی‌شدن و وحدت و انسجام ندارد؛ وگرنه صهیونیست‌ها دوباره به خود اجازه تشدید تجاوز، ترور و کشتار مسلمانان را می‌دهد.
حجت‌الاسلام والمسلمین ردایی در ادامه، به موضوع افزایش نفرت جهانی از صهیونیست‌ها در پی جنایت آنها طی دو سال گذشته اشاره و اضافه کرد: امروز فرصت خوبی در اختیار آزادی‌خواهان و عدالت‌طلبان جهان قرار گرفته است تا با تنبیه سخت و شدید غاصبان کودک‌کش، مانع از تداوم نسل‌کشی و تضییع حقوق انسانی مردم فلسطین شوند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری گفت: انقلاب اسلامی در خط مقدم مقابله با رژیم صهیونیستی و دفاع از ملت فلسطین است؛ به‌همین دلیل این رژیم با چراغ سبز آمریکا به ملت مقاوم ایران حمله مستقیم کرد. مردم با اطاعت از مقام معظم رهبری، با جدیت از کشور و نظام جمهوری اسلامی دفاع کردند و در صورت هرگونه خطای راهبردی دشمن، این بار با قدرت و شدت بیشتری دشمنان را تنبیه خواهند کرد.

 

ارسال دیدگاه