هفته‌نامه سیاسی، علمی و فرهنگی حوزه‌های علمیه

ارزیابی ۷۰۰ حافظ قرآن نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در حوزه علمیه قم

مدیر ترویج قرآن و حدیث حوزه اعلام کرد

ارزیابی ۷۰۰ حافظ قرآن نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در حوزه علمیه قم

حجت‌الاسلام والمسلمین آزادی از رشد آزمون سالانه حفظ در حوزه‌های علمیه خبر داد و گفت: تنها در حوزه علمیه قم ۷۰۰ حافظ قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه با مشارکت ۵۰ استاد ممتحن مورد ارزیابی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن آزادی، مدیر ترویج قرآن کریم و حدیث حوزه علمیه قم، از توسعه کمی و کیفی آزمون سالانه حفظ قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه خبر داد.
حجت‌الاسلام آزادی در ادامه اظهار داشت: این آزمون که پیشینه آن به دوران مرحوم آیت‌الله‌العظمی بروجردی(ره) بازمی‌گردد، از زمان مرحوم آیت‌الله‌العظمی گلپایگانی(ره) به صورت منظم و سالانه با فراخوان عمومی در حال برگزاری است.
وی با اشاره به برگزاری موفقیت‌آمیز آخرین دوره افزود: آزمون اصلی و سالانه حفظ حوزه علمیه قم همزمان با سراسر کشور، ۲۹ و ۳۰ خردادماه، با شکوه هرچه تمام‌تر برگزار شد که تنها در حوزه علمیه قم ۷۰۰ حافظ قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه با مشارکت ۵۰ استاد ممتحن مورد ارزیابی قرار گرفتند.
مدیر ترویج قرآن کریم و حدیث حوزه علمیه قم به نوآوری‌های اخیر نیز اشاره کرد و تصریح نمود: به جهت خدمت‌رسانی بهتر، علاوه بر آزمون اصلی سالیانه، یک تا دو نوبت آزمون میان‌سال نیز برای استفاده جاماندگان و حافظان تازه‌توانمندشده افزوده شده است که آزمون فصلی پیش‌رو جمعه ۱۸ مهرماه در مسجد امام حسن عسکری(ع) برگزار خواهد شد.
وی از دیگر تحولات مهم این حوزه خبر داد و خاطرنشان کرد: مقاطع آزمون از سه مقطع قبلی (حفظ کل، نصف و ثلث) به شش مقطع (به ازای هر ۵ جزء یک مقطع) افزایش یافته و برای اولین بار، امکان شرکت برای حافظان مقاطع کمتر از ۵ جزء (۱ تا ۴ جزء) نیز فراهم شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین آزادی در ادامه به فرایند ثبت‌نام اشاره کرد و افزود: حافظان محترم حوزه علمیه قم می‌توانند تا پانزدهم مهرماه با مراجعه به سامانه  digiform.ir/w8a6861ff   نسبت به ثبت‌نام در این آزمون اقدام نمایند. همچنین جهت دریافت آیین‌نامه و منابع پیوستی، مراجعه به کانال ایتای شجره طیبه حفظ به نشانی eitaa.com/hhowzeh توصیه می‌گردد.
 

ارسال دیدگاه