هفته‌نامه سیاسی، علمی و فرهنگی حوزه‌های علمیه

اهانت به جمهوری اسلامی و رهبری معظم انقلاب، محکوم‌ و نشانه درماندگی دشمن است

آیت‌الله‌العظمی سبحانی

اهانت به جمهوری اسلامی و رهبری معظم انقلاب، محکوم‌ و نشانه درماندگی دشمن است

حضرت آیت‌الله سبحانی در پی تهدید ترامپ به ساحت رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، گفتند: هر نوع اهانت به نظام‌جمهوری اسلامی و مقام‌ رهبری محکوم‌ بوده و این نشانه عجز و درماندگی دشمن است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت‌الله سبحانی در پی تهدید ترامپ رییس جمهور آمریکا به ساحت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای بیانیه‌ای صادر کردند.
متن این بیانیه بدین شرح است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم / بسم‌الله قاصم الجیارین‌
در چنین شرایط حساس که بر همگان روشن و آشکار است، بر علمای اسلام و پیشوای دینی در همه نقاط جهان، وظیفه است که با بیانیه‌های متحد، این نوع تجاوز کفر به جهان اسلام را محکوم نموده و همگی با صدای واحد، خواهان توقف آن شوند. مسلما چنین اقدام از آنان مؤثر خواهد بود.
در پایان هر نوع اهانت به نظام‌جمهوری اسلامی و مقام‌ رهبری محکوم‌ بوده و این نشانه عجز و درماندگی دشمن است.
خداوندا اید الاسلام والمسلمین
قم جعفر سبحانی/ ۲۹ خرداد۱۴۰۴

ارسال دیدگاه