printlogo


printlogo


دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)
علما باید در رأس همه اعتراضات علیه صهیونیست‌ها باشند
دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) گفت: برخی چنین جنایاتی را می‌بینند؛ اما همچنان سکوت می‌کنند یا وظیفه خود نمی‌دانند که موضع روشنی اتخاذ کنند؛ هیچ انسان دارای عقل و فطرتی، با دیدن جنایات این رژیم سکوت نمی‌کند. امروز حوزه‌های علمیه و علما باید در رأس همه اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی باشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، استاد رضا رمضانی در مراسم گرامی‌داشت شهدای غزه و حماسه‌آفرینان طوفان الاقصی که با موضوع رسالت مسلمین در آزادسازی قدس شریف، با حضور آیت‌الله فاضل لنکرانی و جمعی از اساتید و طلاب در مسجد مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد، با تقدیر از آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، بیان کرد: برگزاری چنین جلسه‌ای در یک مرکز تخصصی حوزوی، قابل تحسین است و بایسته است، الگوی بقیه مراکز حوزوی نیز قرار گیرد.
وی به بیان امام خمینی(قد) پیرامون بحث فلسطین اشاره کرد و گفت: مسئله فلسطین اختصاص به منطقه غرب آسیا ندارد؛ بلکه مربوط به تمام جهان اسلام است. همه موحدان عالم علی‌الخصوص مسلمانان وظیفه دارند، جنایات رژیم صهیونیستی را به‌طور علنی محکوم کنند.
استاد رمضانی در تشریح ابعاد فردی و اجتماعی دین مبین اسلام، به دستاوردهای علمی و نظامی ایران اسلامی اشاره و اظهار کرد: ایران امروز در عرصه بین‌المللی به یک قدرت تبدیل شده که توانایی مقابله یا مذاکره با مستکبران دنیا را دارد. دستاورد دیگر ایران اسلامی، ظهور و بروز ساحت اجتماعی دین در جامعه است که دانشگاه‌های بزرگی چون آکسفورد انگلیس یا سوربن فرانسه را وادار کرده، بازتعریفی از ادیان ابراهیمی ارائه دهند و اعلام دارند که دین، توانایی اعتلای جامعه را دارد.
وی به دو اصل ایجابی و سلبی گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه بین‌الملل اشاره و بیان کرد: اولین اصل ایجابی، تحقق کرامت در جامعه بشری است و خداوند نیز، خود را با عبارت «ربک الاکرم» معرفی می‌نماید. راهبرد نظام بشری در قرآن کریم بر اساس تحقق کرامت واقعی معرفی شده تا در نهایت، انسان را به یک نظام توحیدی برساند.
استاد رمضانی در تشریح دومین اصل ایجابی، اظهار کرد: مسئله عدالت‌خواهی در دین به‌عنوان هدف ارسال انبیاء ذکر شده است و به‌تبع، هزینه‌هایی را به‌همراه خواهد داشت. قرآن کریم می‌فرماید: [لقد أرسلنا رسلنا بالبینات وأنزلنا معهم الکتاب والمیزان لیقوم الناس بالقسط]؛ یعنی ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنها کتاب (آسمانی) و میزان (شناسایی حق از باطل و قوانین عادلانه) نازل کردیم تا مردم قیام به عدالت کنند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) مفهوم «مقاومت» را ذیل هدف فراگیر همه رسولان الهی(ع) معرفی و ابراز کرد: تشکیل جبهه مقاومت، حاصل عدالت‌خواهی مردم منطقه و نمود باورهای اجتماعی اسلام است. متأسفانه برخی اسلام رحمانی را مطرح می‌کنند و به دنبال صلح مطلق هستند؛ اما در دنیا چیزی به اسم صلح مطلق وجود ندارد؛ بلکه در آیات قرآن نیز، بر مسئله «صلح بر مبنای عدالت» تأکید شده است.
استاد رمضانی به آیه [قل إنما أعظکم بواحدة أن تقوموا لله مثنی‏ وفرادی] اشاره کرد و افزود: ‏ امام خمینی(قد) در تفسیر این آیه بر دو امر مهم تأکید دارند؛ یکی نیاز بشر به نظام توحیدی برای کسب کرامت و دوم رعایت عدالت در امور اجتماعی که قوام جامعه بدان وابسته است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، «ظلم نکردن» و «عدم پذیرش ظلم» را به‌عنوان دو اصل سلبی گفتمان انقلاب اسلامی معرفی و اظهار کرد: خداوند در آیه ۲۷۹ سوره بقره می‌فرماید: [لا تظلمون ولا تظلمون]؛ یعنی نه ظلم کن و نه ظلم را بپذیر.
استاد خارج حوزه، پروتکل‌های ۲۴ گانه رژیم صهیونیستی را تشریح کرد و افزود: در اولین بند این پروتکل چنین آمده است که همیشه حق با زور و قدرت است و کسی که قدرت دارد، در جایگاه حق است؛ این دیدگاه همان نگاه ماکیاولیستی است که می‌گوید: برای به دست آوردن قدرت، می‌توان هر کاری انجام داد؛ پس در نتیجه سیاست و اخلاق با هم تضاد ذاتی دارند.
وی در تبیین لیبرالیسم اخلاقی گفت: ثمره لیبرالیسم اخلاقی، چیزی جز ولنگاری و اباحی‌گری نیست. در آمریکا و اکثر کشورهای غربی تلاش کردند تا هر دو نفری را که زیر یک چتر باشند، خواه دو زن، دو مرد یا انسان و حیوان را به‌عنوان یک خانواده تلقی کنند؛ حتی شاهد برگزاری عقد همجنس‌گرایان در کلیساها بودیم که نتیجه این رویکرد، چیزی جز بحران هویت در جامعه غرب نیست.
استاد رمضانی ادامه داد: کشور‌های غربی تلاش دارند، با ارائه بسته‌های آموزشی و فرهنگی در برخی مدارس کشورهای اسلامی، نسلی سکولار یا لائیک تربیت کنند. برخی دین را نماد بربریت می‌دانند و رشد انسان‌ها را در تضاد با دین و معنویت معرفی می‌کنند که باید از نسل جدید در برابر چنین باورهایی محافظت کرد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) با استناد به آمارهای جهانی گفت: رژیم صهیونیستی، بزرگترین ناقض مصوبات سازمان‌های بین‌المللی است که آمریکا در ۵۰ یا ۶۰ مورد از حق خود برای جلوگیری از اجرایی شدن قطع‌نامه‌های بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی استفاده کرده است؛ به‌طور مثال قطع‌نامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که دستور به عقب‌نشینی اسرائیل از صحرای سینا، کرانه باختری رود اردن، نوار غزه، بیت‌المقدس شرقی و اراضی اشغالی را صادر کرده بود؛ ولی با دخالت آمریکا وتو شد.
استاد رمضانی به فجایع غزه اشاره و بیان کرد: تاکنون ۸۴۲۹ انسان در غزه به شهادت رسیده‌اند که نیمی از آنان کودکان معصوم و بی‌گناه بودند؛ آیا این افراد مصداق بارز آیه [بأی ذنب قتلت] نیستند؟ آیا مسلمانان حدیث پیامبر اکرم(ص) را نشنیده‌اند که می‌فرمایند: «من سمع رجلًا ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم»؛‏ یعنی هر کس فریاد کمک‌خواهی کسی را بشنود و به کمکش نشتابد (خواه مسلمان باشد یا غیرمسلمان) مسلمان نیست.
دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) ادامه داد: یک میلیون و چهارصد هزار نفر از جمعیت دو میلیونی غزه آواره شده‌اند و سرپناهی برای زندگی ندارند؛ هیچ زندانی را در دنیا به‌مثل غزه پیدا نمی‌کنید و هیچ جنایتی را در تاریخ به‌مانند جنایات در غزه نمی‌بینید. اگر از گسترش رژیم صهیونیستی جلوگیری نمی‌شد، امروزه شاهد همین اتفاقات ناگوار در کشورهای مختلف غرب آسیا بودیم.
وی به نگاه‌های نژادپرستانه رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: این قوم خود را از همه برتر و بالاتر می‌بینند و اعتقاد دارند که دنیا به این نتیجه می‌رسد که برای ما با افتخار بردگی و بندگی کند. صهیونیست‌ها نسبت به انسان‌ها و حقوق آنان بی‌توجه هستند که این بر اساس پروتکل‌هایشان تعریف شده است.
استاد رمضانی به آیات و روایات مقابله با ظلم اشاره و بیان کرد: برخی چنین جنایاتی را می‌بینند؛ اما همچنان سکوت می‌کنند یا وظیفه خود نمی‌دانند که موضع روشنی اتخاذ کنند؛ هیچ انسان دارای عقل و فطرتی، با دیدن جنایات این رژیم سکوت نمی‌کند. امروزه حوزه‌های علمیه و علما باید در رأس همه اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی باشند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، در تشریح منطق اسلام و دشمنان آن، اظهار کرد: منطق دشمن با زر و زور و تزویر است؛ اما منطق اسلام، منطق عقلانیت و مقابله با ظلم است. تنها مکتبی که می‌تواند با رژیم صهیونیستی مقابله کند، منطق غنی اسلام و مکتب محمدی(ص) است؛ مقاومت تنها تفکری است که دشمنان را سرجای خود می‌نشاند و مشمول رحمت الهی است تا جامعه بشری، بتواند از این رحمت بهره‌مند شود.