printlogo


printlogo


مدیر حوزه‌های علمیه خواهران مطرح کرد
لزوم استفاده از ظرفیت مدارس خواهران برای ترویج فرهنگ اسلامی
حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل وجود ۵۰۰مدرسه خواهران در کشور را فرصتی مناسب برای تبلیغ دانست و مهم‌ترین وظیفه طلبگی را زمینه‌سازی برای ظهور معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین مجتبی فاضل، ۲۹ شهریور در آیین افتتاح سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه تهران که در مصلای حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، به تدوین برنامه پنج‌ساله تحصیلی در حوزه‌های علمیه خواهران اشاره و تصریح کرد: حوزه‌های علمیه خواهران، برای نخستین بار بر اساس برنامه تحصیلی جامع حرکت کرده و این برنامه جامع، در سه دوره پنج‌ساله مهندسی ‌شده که مبنای آن پژوهش است.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور در ادامه، خطاب به طلاب خواهر با یادآوری فرصت ایجادشده در سایه نظام جمهوری اسلامی ایران، بیان کرد: به‌برکت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، فقاهت و اجتهاد توانست، عرصه اجرا پیدا کرده و به‌صورت کاربردی و عملی در جامعه اجرا شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل ادامه داد: باید در کسب علم و دانش، از خداوند یاری بطلبیم و بدانیم، مهم‌ترین وظیفه ما در کسوت طلبگی این است که جامعه و جهان را برای ظهور حضرت حجت(عج) آماده کنیم.
وی همچنین نقش و تأثیر اساتید در کارایی حوزه‌های علمیه را یادآور شد و گفت: اساتید بدانند طلاب امانت بوده و باید در جهت فعلیت استعدادهای آنها کوشش کنند. تقاضای من از اساتید، حفظ این امانت ارزشمند است و تبلیغ و جهاد تبیین را در صدر برنامه‌های خود بگذارید.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور، تعداد 500 مدرسه علمیه خواهران را، فرصتی مناسب برای تبلیغ دانست و خاطرنشان کرد: باید از این فرصت ناب در جهت ترویج فرهنگ اسلامی در کشور استفاده کنیم و البته ستاد قم نیز، پذیرای ایده‌ها و نظرات است و بر اساس نیازسنجی سالانه، برنامه‌هایی تنظیم می‌شود.