حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل
مبلغ باید نسبت به آنچه تبلیغ میکند، اسوه باشد
مدیر حوزههای علمیه خواهران بر رفتاری لین و مهربانه در تبلیغ تأکید کرد و گفت: در تبلیغ وظایف شخصی خود را جدی بگیریم؛ زیرا کسی که خود را در معرض جامعه قرار میدهد باید خود، نسبت به آنچه تبلیغ میکند اسوه باشد.
به گزارش خبرگزاری حوزه، ، ۲۵تیر در هماندیشی بزرگ آموزشی و معرفتی بانوان مبلغ که در سالن آیتالله شرعی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران برگزار شد، بیان کرد: طلاب جانشینان پیامبران و ائمه هدی (ع) بوده و خلیفه خداوند در زمین هستند و وظیفه تبلیغ بر دوش آنهاست که وظیفه تذکر به مردم را دارند.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل تأکید کرد: وظیفه امروز ما به عنوان مبلغان سنگین بوده و باید شأن تبلیغ پیامبرگونه را رعایت کنیم و در فرمایشات مقام معظم رهبری تأکید بر شأن تبلیغ شده و چون ما امروز صاحبان حکومت هستیم در تبلیغ باید فعال عمل کنیم.
وی در ادامه یادآور شد: یکی از کارهایی که در جامعه فساد ایجاد میکند، بر هم خوردن تعادل جامعه است و این تبلیغ است که تعادل جامعه را بازمیگرداند و برای همین موضوع است که رهبری بر تبلیغ تأکید دارند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران بر رفتاری لین و مهربانه در تبلیغ تأکید کرد و گفت: در تبلیغ وظایف شخصی خود را جدی بگیریم؛ زیرا کسی که خود را در معرض جامعه قرار میدهد باید خود، نسبت به آنچه تبلیغ میکند اسوه باشد.
وی خاطرنشان کرد: موضوع دوم و مهم دیگر برای یک مبلغ لزوم مراقبت از رفتار و منش خود و خانواده خود است و ما به عنوان مبلغ باید به قرآن و دین اهتمام ویژه داشته باشیم و در مرحله سوم آرامش و امیدواری در مردم ایجاد کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل ادامه داد: نکته چهارم این است که مبلغان باید در ارتباط با مردم پیشگام باشند و یک روحانی و مبلغ باید به سراغ مردم برود و منتظر آمدن مردم نباشد. همچنین کار پنجم مبلغ، مبارزه با خرافات است که مزخرفات را از کلام خود دور کنیم.
وی ششمین وظیفه مبلغ را حمایت از نظام دانست و افزود: یکی از مهمترین وظایف ما به عنوان مبلغ، حمایت از حکومت اسلامی است و با وجود همه ضعفها این حمایت باید با تمام قدرت انجام شود، وظیفه بعدی طلاب نیز افتخار به طلبگی است و بدانیم وظیفه بزرگی بر دوش ماست.
مدیر حوزههای علمیه خواهران در پایان، تقوا را برای طلاب لازم خواند و گفت: تقوا به همه امم سفارش شده و باید بدانیم در این مسیر باید انتقادپذیر بوده و پذیرای نقصها و پیشنهادهای خود باشیم تا بتوانیم در این مسیر موفق شویم.