رئیس دستگاه قضا در جمع اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم
نتیجه اقدامات مسئولان باید تقویت امید در جامعه باشد
لزوم تقویت اعتماد عمومی نسبت به قوه قضائیه، لزوم برخورد قاطع با اخلالگران امنیت کشور، لزوم مبارزه با بیحجابی و بیعفتی عمومی، لزوم سرمایهگذاری بیشتر نسبت به مسأله شفافیت، تأکید بر توجه به جنبههای اخلاقی، بصیرتی و شخصیتی قضات، لزوم برنامهریزی جهت تقویت بنیه علمی قضات، وکلا و کارشناسان قوه قضائیه، تأکید بر اولویت مبارزه با فساد، لزوم تسهیل دسترسی مردم به مسئولان قضایی، مشکلات مربوط به تأخیر در صدور حکم و عدالت قضایی، از جمله مواردی بودند که اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در این دیدار، بر آنها تأکید کردند.
به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، رئیس قوه قضائیه، با سفر به شهر مقدس قم، در جلسه شورای عالی جامعه مدرسین حضور یافت.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه، در ابتدای این جلسه، با بزرگداشت یاد و خاطره آیتالله شهید بهشتی(ره)، به خدمات بزرگ وی نسبت به انقلاب اسلامی و دستگاه قضا اشاره کرد.
آیتالله حسینی بوشهری، با یادآوری سخنان رهبر معظم انقلاب -مد ظله العالی- در دیدار مسئولان قوه قضائیه با ایشان، گفت: کار قوه قضائیه، کار سنگینی است و این دستگاه در اسلام و انقلاب اسلامی، جایگاه رفیعی دارد.
در ادامه این جلسه، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای نیز، تاریخچهای از خدمات و فعالیتهای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، قبل و پس از پیروزی انقلاب اسلامی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: خدا را شاکرم که از زمانی که مسئولیت اداره قوه قضائیه را بر عهده گرفتهام، چند بار در جمع اعضای جامعه مدرسین حاضر شدهام.
وی با اشاره به تلاشهای صورتگرفته در جهت تحقق تمدن اسلامی، گفت: با همه تلاشهایی که تاکنون صورت گرفته است، تا رسیدن به تمدن اسلامی فاصله داریم و مردم همچنان از روحانیت و خصوصاً مسئولین، توقعاتی همچون تحقق عدالت اجتماعی و فراهم شدن زمینه یک زندگی عزتمندانه اسلامپسند را دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با تأکید بر لزوم امیدافزایی در جامعه، تصریح کرد: همه مشکلات را نمیتوان به پای دشمنان گذاشت و باید در نتیجه اقدامات ما، امید در جامعه تقویت شود.
رئیس دستگاه قضا، برنامهریزی دقیق، تمرکز بر اولویتها، هماهنگی با سایر دستگاهها، اجتناب از بروز آسیبهای گذشته و مبارزه با تبعیض و بسترهای فسادزا را بهعنوان چارچوب فعالیتهای خود در قوه قضائیه توصیف کرد و ضمن تأکید بر اهمیت مبارزه با فسادهای اقتصادی، فرهنگی و ناهنجاریهای اجتماعی، توضیحاتی در خصوص لایحه عفاف و حجاب ارائه نمود.
در ادامه، اعضای شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هم، به بیان نقطه نظرات، دیدگاهها، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند.
لزوم تقویت اعتماد عمومی نسبت به قوه قضائیه، لزوم بازنگری در حضور رسانهای این قوه، لزوم برخورد قاطع با اخلالگران امنیت کشور، لزوم مبارزه با بیحجابی و بیعفتی عمومی، لزوم شایستهسالاری در انتصابات، لزوم سرمایهگذاری بیشتر نسبت به مسأله شفافیت، مشکلات مربوط به ثبت اسناد، تأکید بر توجه به جنبههای اخلاقی، بصیرتی و شخصیتی قضات، لزوم برنامهریزی جهت تقویت بنیه علمی قضات، وکلا و کارشناسان قوه قضائیه، تأکید بر اولویت مبارزه با فساد لزوم تسهیل دسترسی مردم به مسئولان قضایی، مشکلات مربوط به تأخیر در صدور حکم و عدالت قضایی، از جمله مواردی بود که اعضای جامعه مدرسین بر آن تأکید کردند.
در پایان نیز حجتالاسلام محسنی اژهای، به ارائه توضیحاتی در خصوص ابهامات، سؤالات و فعالیتهای قوه قضائیه پرداخت و بر توجه دستگاه قضا نسبت به اصلاح سرمنشأهای فساد، تأکید کرد.