در مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در قم عنوان شد
امام خمینی(قد) چتر جریانهای درون نظام اسلامی در مقابل بارش فکری اندیشههای انحرافی بود
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت(س) گفت: امام خمینی(قد) چتر جریانهای درون نظام اسلامی در مقابل بارش فکری اندیشههای انحرافی بودند.
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین رفیعی، ۱۳خرداد در مراسم سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی که از سوی رهبر معظم انقلاب در شبستان امام خمینی(قد) حرم مطهر بانوی کرامت(س) برگزار شد، به دغدغه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در رابطه با تحریف شخصیت امام خمینی(قد) اشاره نمود و با تأکید بر اینکه تحریف شخصیتها به این است که اهداف آنها جابهجا شود، اظهار کرد: در مورد امام خمینی(قد) عدهای بهصورت سلیقهای سخنان ایشان را بهنفع خود و جریان متبوعشان تفسیر و تحریف نمودند.
سخنران حرم مطهر حضرت معصومه(س) به فرازهایی از وصیتنامه امام خمینی(قد) در رابطه با تحریف سخنانشان اشاره و خاطرنشان کرد: امام خمینی(قد) در فراز پایانی وصیتنامه، نسبت به مطالب غیرواقعی تذکر دادهاند.
این استاد حوزه و دانشگاه، ضمن اشاره به مصادیقی از تحریفهای بزرگ تاریخی، شیطان را بزرگترین تحریفکننده هستی دانست و خاطرنشان کرد: تحریف بزرگترین عامل شکلگیری واقفیه، کیسانیه، اسماعیلیه و ادعای دروغین دهها مهدی در گستره تاریخ بود؛ تحریف باعث میشود، تا عدهای سطحینگر، یمانی باطل را بهجای امام زمان(عج) بپذیرند و آن را تبلیغ بزنند.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی در ادامه به چگونگی و موارد تحریف امام خمینی(قد) اشاره و ابراز کرد: افرادی که در گذشته در این کشور مسئولیت داشتند، با کمال پررویی، اهداف انقلاب را به سخره گرفته، ولایتفقیه را صخرهای در مقابل مردم معرفی میکنند؛ از حوزههای علمیه گلهمندیم. چرا باید در مقابل هتاکی این افراد که روزی ولایتفقیه، روزی جمهوریت و روزی دیگر اسلامیت نظام را نشانه میگیرند، سکوت کند.
وی تفسیر جمهوریخواهانه صرف را از مهمترین مؤلفههای تحریف اندیشه امام خمینی(قد) دانست و با بیان اینکه امام خمینی(قد) ندای مردمسالاری مبتنی بر اندیشه اسلامی را سر دادند و نظریه ولایتفقیه را تبیین کردند، اظهار کرد: حذف ندای ولایتفقیه امام(قد) و داشتن نگاه صرف جمهوریت نسبت به اندیشه امام خمینی(قد)، از موارد تحریف است. حجتالاسلام والمسلمین رفیعی با تأکید بر اینکه امام(قد) استکبارستیز بودند و هیچگاه سازش با دشمن را برنمیتابیدند، سازگاری با غرب را از دیگر تحریفهای اندیشه امام خمینی(قد) دانست و اظهار کرد: امام خمینی(قد) چتر جریانهای درون نظام اسلامی در مقابل بارش فکری اندیشههای انحرافی بودند. برخورد رحمانی امام همواره در عین قاطعیت و شجاعت وصفناپذیر، در مقابل دشمن بود.
وی با بیان اینکه، معرف امام، اشخاص و افراد نیستند و کسی نمیتواند ایشان را بهنفع خودش مصادره کند، تصریح کرد: رهبر عظیمالشأن انقلاب امام خامنهای در سخنرانی خود فرمودند: «امام، مجسم در همین وصیتنامه، بیانات و گفتارهاست. محتوای آن امامی که توانست دنیا را تکان بدهد، همین چیزهایی است که در این وصیتنامه و مانند اینها هست»؛ لذا اصول اندیشه امام را باید با فکر و وصیتنامه و آراء ایشان شناخت.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی، به اصول اندیشههای امام خمینی(قد) اشاره کرد و اسلام ناب محمدی در برابر اسلام آمریکایی را از مهمترین اصول اندیشه ایشان دانست و ابراز کرد: اتکا به خداوند متعال در همه امور، اعتقاد به اراده مردم و جوانان، حمایت از محرومان، روحیه استکبارستیزی، اصل وحدت ملی، قانونگرایی و قانونمداری، سادهزیستی مسئولین و توصیه به مردمی بودن مسئولان، از برجستهترین اصول اندیشه امام خمینی(قد) است.
وی با تأکید بر اینکه امام خمینی(قد) بهدرستی اعتقاد داشتند که اراده مردم میتواند وضعیت دنیا را تغییر دهد، اظهار کرد: امام(قد) دنیا را از دوقطبی بودن خارج ساخت و تصور الزام وابستگی ملتها به یکی از دو قدرت استبدادی و استکباری را در هم شکست.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت(س) ضمن اشاره به روحیه استکبارستیزی امام خمینی(قد)، اصل وحدت ملی و حمایت از تمام جریانهای درون نظام اسلامی را از دیگر ویژگیهای اندیشه امام(قد) توصیف و ابراز کرد: متأسفانه برخی از افراد و جریانها، اندیشههای امام خمینی(قد) را تحریف نموده یا بهنفع خود مصادره و در اذهان عمومی بین رهبر معظم انقلاب و امام خمینی(قد) فاصله ایجاد میکنند؛ درحالیکه همانها میدانند، هیچکس بهاندازه رهبر معظم انقلاب با سیره و منش امام خمینی(قد) آشنا نبوده و بهاندازه معظمله مبتنی بر سیره ایشان عمل ننموده است.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی در بخش پایانی سخنان خود، ضمن تأکید بر اینکه اندیشه امام خمینی(قد) را باید کامل و دقیق به نسل جوان امروزی معرفی نماییم، اضافه کرد: اگر اتفاقاتی چون جنگ ۸ ساله، شهادت ۱۷ هزار نفر توسط منافقین، توطئه گروههای تجزیهطلب، فتنهانگیزی گروههای سیاسی منحرف و اختلاس و فسادهای اقتصادی نمیبود، قطعاً کشور اکنون از پیشرفتهترین و مترقیترین اقتصادهای جهان برخوردار بود؛ البته علیرغم تمام مشکلات و سختیها این مهم همچنان دستیافتنی است.