printlogo


printlogo


حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی
قطع سلطه استعمارگران در میان ملت‌ها، راهبرد طلاب المصطفی است
رئیس جامعة المصطفی العالمیه ابراز کرد: شکل استعمار در قرن جدید تغییر یافته و قدرت‌های استعمارگر به روش دیگری این سلطه پنهان را بر کشورها ایجاد کرده‌اند؛ لذا از از راهبردهای مهم دانش‌آموختگان مراکزی همچون المصطفی، رشد و توسعه نگاه خودباوری و قطع سلطه استعمارگران در میان ملت‌هاست.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی، ۹اردیبهشت طی سخنانی در مراسم دانش‌آموختگی فراگیران مؤسسه آموزش‌عالی علوم و معارف که در سالن قدس مجتمع امام خمینی(قد) برگزار شد، با اشاره به رشد و توسعه چشمگیر مراکز علمی، تحقیقاتی و صنعتی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی، عنوان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران، در حالی هدف هجمه رسانه‌ای تبلیغات ضد زن است که آمار مرگ و میر ۲۵۰ مادر در صد هزار زایمان، پس از انقلاب اسلامی، به کمتر از پانزده مرگ کاهش یافته و به‌برکت انقلاب اسلامی، کشور در بسیاری از عرصه‌های نوین مانند نانوتکنولوژی، هوافضا، انرژی هسته‌ای و… جزء کشورهای پیشروی جهان قرار دارد که نشان‌دهنده جایگاه مراکز علمی و دانشگاهی کشور است.
وی توجه به بُعد اخلاق، معنویت و رفتار انسانی را از دیگر ویژگی‌های مراکز علمی و آموزشی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و اظهار کرد: در برابر جریان تکفیر و افراط که از ناحیه مراکز علمی برخی نقاط جهان اسلام به آن دامن زده می‌شود، در جامعة المصطفی العالمیه، راهبرد تقریب و احترام به پیروان همه ادیان و مذاهب در دستور کار است.
رئیس جامعة‌المصطفی ادامه داد: این نهاد علی‌رغم هجمه فرهنگی سنگین که از طریق امپراتوری رسانه‌ای دنیای مادی به کشورهای اسلامی از جمله ایران اسلامی پمپاژ می‌گردد، تلاش می‌کند، ابعاد مختلف اخلاقی و تربیتی را در پرورش دانش‌آموختگان خود در دستور کار قرار دهد.
وی پدیده استعمار را از آثار تلخ تمدن سلطه‌جو در عالم برشمرد و ابراز کرد: شکل این استعمار در قرن جدید تغییر یافته و از آنجا که امکان حضور مستقیم و نظامی در کشورها کمتر شده است، قدرت‌های استعمارگر، به روش دیگری، این سلطه پنهان را بر کشورهای مختلف ایجاد کرده‌اند؛ لذا یکی از راهبرهای مهم دانش‌آموختگان مراکزی همچون المصطفی، رشد و توسعه نگاه خودباوری و قطع سلطه استعمارگران در میان ملت‌هاست.
حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی، خاطرنشان کرد: ما با افتخار اعلام می‌کنیم، براساس گفتمانی که انقلاب اسلامی به ما آموخته‌ است، محور حرکت خود را بر عدالت، معنویت، استقلال و خودباوری قرار داده‌ایم. این همان گفتمان اساسی است که می‌توان مراکز علمی مستقل و پیشرو را بر اساس آن ارزیابی کرد.
وی پیشرفت‌ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی را متعلق به تفکر اسلام ناب دانست و ابراز کرد: این دستاوردها مربوط به همه مسلمانان و کشورهای اسلامی و بلکه همه انسان‌های آزاده و حقیقت‌جوست. انعکاس این تفکر در کلیدواژه‌ احیای تمدن نوین اسلامی پدیدار است که رهبران انقلاب اسلامی، بارها بر آن تأکید کرده‌اند. این آرمان بزرگی است که در خدمت مصالح و منافع همه بشریت قرار دارد و باید آن را دنبال کنیم.
رئیس جامعةالمصطفی در پایان، تلاش علمی و اتحاد و اخوت امت اسلام را شرط دستیابی به این آرمان بزرگ دانست و گفت: حضور شما دانشجویان و فراگیران در مراکزی همچون جامعة المصطفی العالمیه، نویدبخش چنین آینده‌ای برای جهان اسلام است و تلاش شما فردای روشنی را برای امت مسلمان رقم خواهد زد.