printlogo


printlogo


آیت‌الله اراکی
نهادهای تبلیغی کشور به «ابداع گفتمان متناسب با قشر نوجوان» بپردازند
عضو شورای‌عالی حوزه‌های علمیه، با تأکید بر لزوم «ابداع گفتمان متناسب با قشر نوجوان»، اظهار کرد: در عرصه فعالیت‌های فرهنگی برای قشر نوجوان، مسئولان فرهنگی و تبلیغی کشور، باید به‌صورت جهادی در جهت گفتمان‌سازی و ایجاد بسترهای تبلیغی تلاش نمایند. لازم است، گفتمان متناسب با قشر نوجوان ابداع شود.

به گزارش خبرگزاری بلاغ، آیت‌الله اراکی در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه دفتر تبلیغات اسلامی نماد روشن‌فکری حوزه‌های علمیه است، اظهار کرد: منظور از نماد روشن‌فکری توجه به تناسب زمان و تحولات انقلاب با فعالیت‌های تبلیغی می‌باشد.
عضو خبرگان رهبری گفت: در عرصه تبلیغ روش‌های سنتی وجود دارد که این روش‌ها، هم باید تقویت شود و هم تداوم یابد؛ لکن در جامعه کنونی نیازمند روش‌های غیرسنتی هستیم تا بتوانیم، با اقشار مختلف جامعه ارتباط برقرار نماییم. هم‌اکنون با در اختیار داشتن تمام ظرفیت‌های مادی و معنوی، از نرساندن پیام و معارف دینی به مردم حتی در روستاهای دور‌افتاده، دیگر معذور نخواهیم بود.
وی در ادامه بر ضرورت ایجاد فعالیت‌های فرهنگی و دینی متناسب با روحیات و سن مخاطب تأکید کرد و افزود: برای آگاهی‌بخشی به‌اقشار مختلف باید، از روش‌های مختلف استفاده نمود؛ به‌عنوان مثال برای قشر جوان باید فعالیت متناسب با سن و روحیات آنان شکل گیرد و متأسفانه این امر تاکنون، به‌صورت کامل و جدی رخ نداده است.
آیت‌الله اراکی اظهار کرد: در عرصه فعالیت‌های فرهنگی برای قشر نوجوان، همان‌طور که دشمنان به‌صورت شبانه‌روزی و بدون وقفه در حال فعالیت هستند، مسئولان فرهنگی و تبلیغی کشور نیز، باید به‌صورت جهادی و بی‌وقفه در جهت گفتمان‌سازی و ایجاد بسترهای تبلیغی تلاش نمایند. اینکه یک مبلغ به‌صورت خودجوش و در مدت محدود برای امر تبلیغ به مدارس برود، کار خوبی است؛ اما کافی نخواهد بود. لازم است گفتمان متناسب با قشر نوجوان ابداع شود و این امر، از جمله کارهای مهمی است که لازم است، تمام نهادهای تبلیغی در کشور، خصوصا دفتر تبلیغات اسلامی به آن بپردازد.
عضو شورای‌عالی حوزه‌های علمیه ابراز کرد: در عرصه مدیریت مبلغان و امور تبلیغی، نباید منتظر بمانیم تا یک مبلغ بیاید و ما کار‌های اعزام او را انجام دهیم؛ بلکه مبلغان توانمند باید شناسایی شده و مسئولان در پی جذب و اعزام آنان و همچنین تأمین معیشت و رفع مشکلات اقتصادی آنان برآیند.
این استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: یک فعالیت فرهنگی تمیز و مؤثر، نیازمند بودجه متناسب با خودش است. نمی‌شود بودجه کافی در نظر نگرفت و منتظر یک فعالیت موفق بود. حوزه فرهنگ و دین، یکی از امور اصلی کشور است و نباید جزء مسائل حاشیه‌ای قرار گیرد.
گفتنی است، در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین روستاآزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، گزارشی از برنامه‌های پیش روی این نهاد حوزوی ارائه کرد.