printlogo


printlogo


آیت‌الله اراکی در همایش «مادران فاطمی، تربیت حسینی و تمدن نوین اسلامی»
جایگاه زن در ایجاد خانواده تبیین شود
آیت‌الله محسن اراکی، ۹ آذر در همایش بین‌المللی مادران فاطمی، تربیت حسینی و تمدن نوین اسلامی، بیان کرد: تمدن اسلامی یعنی شهرآباد اسلامی و برای این مهم، هویت، آغاز کار است؛ هویت مسلمانی، دقیق‌ترین و عالی‌ترین مقوله جهان آفرینش است؛ اینکه انسان با تمام وجودش تسلیم خداوند باشد؛ چراکه همه نیکی‌ها و پاکی‌ها از این نقطه برمی‌خیزند و جامعه اسلامی را یعنی جامعه‌ای که از این هویت برخاسته باشد، تشکیل می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عضو شورای‌عالی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: هویت اسلامی یعنی هویت محمدی(ص) و اولین کاری که این هویت محقق می‌کند، این است که منجر به این می‌شود، بیت محمدی ساخته شود که مرکز آن، وجود نازنین و مقدس حضرت فاطمه‌(س) است، در این بیت، زن با هویت مسلمانی حضور دارد و بیت اسلامی با این مرکزیت، جامعه اسلامی می‌سازد.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم تأکید کرد: جامعه اسلامی باید بیت باشد و محور هر بیتی زن است که اگر زن پاک شد، پسر و دختر و جامعه نیز پاک خواهد شد؛ جامعه اسلامی ترکیب‌یافته از بیوتی است که همچون سلول‌هایی به هم پیوسته‌اند و بیت مرکزی که همه بیوت ایمانی از آن تکثیر شده است، بیت حضرت فاطمه‌(س) است.
وی عنوان ‌کرد: جامعه اسلامی می‌تواند تمدن اسلامی بسازد و آبادانی مبتنی بر اسلام را که همان شهرآباد اسلامی است، محقق کند؛ «الجار ثم ‌الدار» از همین‌جا تحقق پیدا می‌کند و امام حسن و امام حسین و زینب کبری‌(ع) را تربیت می‌کند و بنیان‌گذار این مسئله، حضرت زهرا‌(س) است.
رئیس سابق مرکز اسلامی لندن خطاب به اروپایی‌ها تأکید کرد: شما اروپایی‌ها که ادعا دارید، مدافع حقوق زن هستید، یک نفر مانند زینب کبری‌(س) بیاورید! ما افتخارمان زینبی بودن است! زنانی که در دامن غرب پرورش پیدا کردند، زنانی خودفروخته، تن‌محور به‌تعبیر خودتان، ارزان‌قیمت، بیهوده و بی‌حاصل هستند که هیچ جامعه صالحی از آن‌ها پرورش پیدا نمی‌کند و شما جنایت‌کار هستید که زن بی‌ارزش را جایگزین زنان ارزشمند می‌کنید و شما خیانتکار به بشریت هستید.
عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، با بیان اینکه حضرت زینب‌(س)، راه ستم‌ستیزی و خوب‌زیستن را برای ما باز کرد، گفت: جایگاه زن در جامعه امروز نقشی است که می‌تواند در ایجاد یک خانواده خوب داشته باشد؛ اما هنوز این جایگاه درست تبیین نشده است و باید بیش از پیش به این مسائل پرداخته شود.