printlogo


printlogo


رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد
گزارشی از روند فعالیت‌های نمایشگاه «روایت تبلیغ»
حجت‌الاسلام لک‌زایی، با بیان اینکه نمایشگاه «روایت تبلیغ» پاسخگوی همه نیازهای افراد مختلف است، گفت: این نمایشگاه در نوع خود منحصربه‌فرد است.

به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان،  حجت‌الاسلام نجف لک‌زایی رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، ۲‌مرداد در حاشیه نمایشگاه «روایت تبلیغ» در جمع اصحاب رسانه، با بیان اینکه این نمایشگاه در نوع خودش بی‌نظیر و منحصر به‌فرد است، گفت: رویکردی که بر این نمایشگاه حاکم است، به‌لحاظ فعالیت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، رویکرد حل مسئله است.
وی در ادامه افزود: حل مسئله از حدود 6 سال پیش، محور کار دفتر تبلیغات اسلامی قرار گرفت. دفتر تبلیغات اسلامی، به‌شیوه‌های مختلف به مباحث اسلامی می‌پردازد؛ یعنی هم دانشگاه داریم، هم بخش آموزش حوزوی داریم که مراکز متعددی دارد، هم بخش پژوهشی نظیر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دارد. هم بخش‌های تبلیغ، فرهنگی، فضای مجازی، پاسخگویی به سؤالات دینی مردم و هم بخش‌های مختلف دیگر.
حجت‌الاسلام لک‌زایی با بیان اینکه هر فردی با هر نیاز و رویکرد دینی که به نمایشگاه دفتر تبلیغات اسلامی مراجعه کند، پاسخ نیاز خود را پیدا خواهد کرد، گفت: کسی نخبه است و رویکرد پژوهشی دارد، اگر به نمایشگاه مراجعه کند، با آثار متعدد پژوهشی مواجه خواهد شد و نیاز او در این زمینه برطرف می‌شود. اگر کسی رویکرد فرهنگی، تبلیغی، فرهنگ عمومی یا آموزشی داشته باشد، همه این موضوعات در این نمایشگاه برای او در نظر گرفته شده و به پاسخ نیازهای خود دست خواهد یافت.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی خاطرنشان کرد: بانک عظیمی از پرسش و پاسخ‌های دینی در اینجا موجود است؛ حدود 26 میلیون پرسش و پاسخ دینی که تمام آنها در کنار دیگر آثار در فضای مجازی در دسترس می‌باشد. نرم‌افزار کاربردی پژوهان، نرم‌افزار پاسخگو که مربوط به پرسش و پاسخ‌های دینی است و هم دیگر بخش‌ها در فضای مجازی نیز، در دسترس عموم قرار دارد.
وی ادامه داد: جامعیتی که این نمایشگاه دارد، این نمایشگاه را منحصربه‌فرد کرده است. غیر از فضای فیزیکی، محتوای این نمایشگاه در فضای مجازی نیز در دسترس است. در حوزه مطبوعات نیز، بیش از 50 نشریه و مجله در نمایشگاه وجود دارد که همگی در دفتر تبلیغات اسلامی منتشر می‌شود.
حجت‌الاسلام لک‌زایی با اشاره به رونمایی کلان‌برنامه خانواده پایدار در نمایشگاه روایت تبلیغ، تصریح کرد: این کلان‌برنامه فعالیتی است که در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به‌صورت متمرکز انجام می‌شود و با توجه به آسیب‌های اجتماعی که جامعه ما با آن مواجه است، قرار شد پژوهشکده‌های دفتر تبلیغات اسلامی این مسائل را مورد بررسی قرار بدهند که بحث مسائل مربوط به خانواده، در اصفهان پیگیری خواهد شد؛ همچنین بخشی از مسائل مربوط به اخلاق کاربردی نیز، در اصفهان بررسی خواهد شد.
رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، با بیان اینکه مسائل مربوط به حوزه فقه و مسائل مستحدثه، نظام سیاسی، اخلاق و معنویت، مباحث تمدنی با رویکرد اسلامی و دیگر مباحث فرهنگی و اجتماعی، در پژوهشکده‌های دفتر تبلیغات اسلامی مورد بررسی قرار می‌گیرد، تصریح کرد: بحث‌های قرآنی برای سنین مختلف، در پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن منتشر می‌شود. همین‌طور 22 دانشنامه تخصصی در عرصه محیط زیست، سیاست، مدیریت، بیانیه گام دوم انقلاب، اقتصاد و دیگر عرصه‌های مهم کشور با رویکرد دینی و قرآنی، کار شده و نسخه فضای مجازی آن نیز، منتشر شده و نسخه مکتوب بعضی، منتشر و بعضی هم، منتشر خواهد شد.