printlogo


printlogo


حضور نماینده حوزه علمیه در مناطق زلزله‌زده هرمزگان
حجت‌الاسلام ابوالفضل علیخانی، معاون هماهنگ‌کننده ستاد مواجهه با حوادث غیرمترقبه حوزه‌های علمیه به استان هرمزگان رفت و با همراهی طلاب جهادی و مدیریت مدرسه علمیه آل‌البیت(ع) بندر لنگه، ضمن بررسی آخرین وضعیت زلزله‌زدگان، در جریان امور امدادرسانی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری حوزه، پس از وقوع زلزله 1/6 ریشتری در بامداد شنبه یازدهم تیر ۱۴۰۱ در مناطقی از استان هرمزگان، تعدادی از گروه‌های جهادی حوزوی هم به خیل امدادرسانان پیوسته و در عملیات مختلف یاری‌رسانی به مردم مناطق زلزله‌زده مشارکت فعال داشته‌اند.
از آنجا که سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و کیفیت نقش‌آفرینی روحانیون در حوادث غیرمترقبه به ستاد حوزوی مواجهه با حوادث غیرمترقبه سپرده شده‌ است که اعضای آن از تمام نهادهای حوزوی می‌باشند، بر همین اساس، حجت‌الاسلام ابوالفضل علیخانی، معاون هماهنگ‌کننده ستاد مواجهه با حوادث غیرمترقبه حوزه‌های علمیه نیز صبح یک‌شنبه 12 تیر به استان هرمزگان رفت و با همراهی طلاب جهادی و مدیریت مدرسه علمیه آل‌البیت(ع) بندر لنگه ضمن بررسی آخرین وضعیت زلزله‌زدگان، در جریان امور امدادرسانی قرار گرفت.
وی ضمن بازدید از روستاها و منازل تخریب‌ شده منطقه، به تهیه گزارشی از وقایع رخ‌داده پرداخت و مقرر شد، حمایت ستاد مواجهه با حوادث غیرمترقبه در بخش نیروی انسانی تابع درخواست مدیریت حوزه‌های علمیه استان هرمزگان باشد.
وی ضمن ابلاغ سلام آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه به طلاب جهادگر حاضر در مناطق زلزله‌زده، بر تداوم امدادرسانی آنان به زلزله‌زدگان تأکید کرد.
معاون هماهنگ‌کننده ستاد مواجهه با حوادث غیرمترقبه حوزه‌های علمیه با توجه به تجربه نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی حوزوی در ایام سیل، زلزله و کرونا در سال‌های گذشته، به ارائه راهکارهای عملی برای نقش‌آفرینی هر چه بهتر فرهنگی و آرامش‌بخشی به مردم از سوی طلاب جهادگر پرداخت.
وی همچنین با شیخ مسعود راهبر امام جمعه اهل‌سنت بندر لنگه دیدار کرد و درباره وحدت اسلامی به گفت‌وگو پرداخت.
امام جمعه اهل‌سنت بندر لنگه در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور فعال مسئولان، جهادگران و نیروهای امدادی در مناطق زلزله‌زده این شهرستان، گفت: به لطف حضور آیت‌الله رکنی، قریب نیم قرن می‌باشد که وحدت خیلی خوب و قابل ارائه‌ای بین شیعه و اهل‌سنت در این منطقه به وجود آمده است. وی تصریح کرد: حضور به‌موقع مسئولان و برادران شیعه در مناطق زلزله‌زده برای رسیدگی به امور خسارت‌دیدگان این حادثه، قابل تقدیر و برای دشمنان مأیوس‌کننده بوده و مناسب است این فعالیت‌ها به سمع و نظر دیگران نیز برسد.
 گفتنی است، در این دیدار مقرر شد، در خصوص چگونگی جذب کمک‌های نقدی و غیرنقدی طلاب و نهادهای حوزوی با تشکیل جلسه این ستاد تصمیمات نهایی اخذ شده و در اختیار جهادگران حاضر در منطقه قرار بگیرد تا به وظایف خدمت‌رسانی خود بیش‌از پیش بپردازند.