printlogo


printlogo


مسئول سازمان اجتماعی فرهنگی اهل‌بیت(ع) افغانستان
لزوم هشیاری جهان اسلام در شرایط حساس امروز

انالله واناالیه راجعون/ الشهاده کرامة لنا.
شهادت میراث مردان بزرگ است.
شیعیان و دولتمردان شیعه و رهبری شیعه برای دفاع از ارزش‌ها و احیای اسلام و دفاع از قدس ‌و ملت مسلمان فلسطین و مبارزه با ظالم بر اساس عبودیت توحیدی بهای سنگینی پرداختند؛ چون سردارسلیمانی و سیدحسن نصراالله و بالاخره رهبر فرزانه، بیدار و روشن‌ضمیر حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی حسینی خامنه‌ای(قد).
آری! هر سرباز دلاوری که شربت شهادت می‌نوشید، دل‌هامان استوار و منتظر بیانات راهگشای رهبر معظم انقلاب اسلامی بودیم که متأسفانه ایشان هم چون جدش حضرت علی(ع) در ماه مبارک رمضان با زبان روزه‌، شربت شهادت نوشیده و به ملاقات محبوب خود پرواز کرد که برای امت اسلامی سخت گران آمد.
امت اسلامی و جهان اسلام باید بیدار شوند پرده‌های غفلت را کنار بزنند و با بصیرت مسایل را ببینند و بر محور توحید و دین اسلام متحدانه گردآمده، بنیان مرصوص تشکیل دهند تا ارزش‌ها درجهان حاکم گردیده و شیاطین جرئت نگاه به این امت را نداشته باشند.
شهادت این سکاندار انقلاب اسلامی، سکینه دل‌های بیدار، پرچمدار دین نبوی و مکتب علوی را که به دست جنایت صهیونیستی آمریکایی صورت گرفت، به حضرت ولی‌عصر(عج) و امت اسلامی، مراجع عظام و آزادی‌خواهان جهان و مردم مقاوم و استوار ایران تسلیت عرض می‌کنیم.