printlogo


printlogo


در مراسم اولین سالگرد شهادت سید مقاومت در لبنان تصریح شد
فرزندان مقاومت با گام‌هایی استوار به سوی پیروزی نهایی بر صهیونیسم و استکبار
مراسم اولین سالگرد شهادت مجاهد بزرگ، «سید مقاومت»، سیدحسن نصرالله(ره)، همراه با گرامیداشت یاد شهید سیدهاشم صفی‌الدین و دیگر فرماندهان مقاومت، با شکوهی خاص در شهر بیروت برگزار شد. هیأتی برجسته از شخصیت‌های ایرانی و بین‌المللی در این مراسم حضور داشتند که شامل حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، معاون بین‌الملل دفتر رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله محسن اراکی نماینده ویژه مقام معظم رهبری و عضو شورای‌عالی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، علی لاریجانی دبیر شورای‌عالی امنیت ملی و جمعی از مقامات، مسئولان و کارشناسان حوزوی از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) و دیگر مقامات ایرانی بودند. خاطرنشان می‌گردد، هیأت حوزوی، علاوه بر شرکت در این مراسم باشکوه، دیدارهای مختلفی با مدیران حوزه‌های علمیه شیعه در لبنان، دیدار با علمای شیعه و اهل‌سنت و همچنین دیدار با خانواده‌های شهدای مقاومت داشتند که گزارش آن در شماره‌های آتی این نشریه چاپ و منتشر خواهد گردید. این مراسم با حضور فرزندان شهید سیدحسن نصرالله، خانواده‌های شهدا، مقامات لبنانی، نمایندگان کشورهای دیگر، استقبال گسترده و بی‌نظیر مردم و همراهی صدها خبرنگار و فعال رسانه‌ای برگزار شد.

در این مراسم آیت‌الله محسن اراکی، نماینده رهبر انقلاب طی سخنانی، با ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب به مردم مقاوم لبنان، حزب‌الله و خانواده‌های شهدا، گفت: یاد سیدحسن نصرالله(ره)، در دل‌های مسلمانان و مؤمنان باقی خواهد ماند؛ همان مؤمنانی که آنها را شریف‌ترین و وفادارترین انسان‌ها توصیف کرد.
وی عنوان کرد: ای سیدالشهدای مقاومت، مطمئن باشید که فرزندان مقاومت در مسیر مقاومت تا پیروزی کامل بر صهیونیست‌ها و مستکبران و تا زمانی که سرزمین فلسطین را به‌طور کامل آزاد کنند، هستند و قدس را به دامن صاحبان آن باز می‌گردانند و زمانی مسلمانان در قدس نماز بخوانند، در حالتی که پیروز و سرافراز هستند.
نماینده رهبر انقلاب اسلامی افزود: مطمئن باشید که پیروزی از آن شماست؛ پیروزی فراخواهد رسید. مطمئن باشید که پیروزی در راه است! ای مردم فلسطین، ای مقاومت اسلامی در فلسطین، به مقاومت خود ادامه دهید و در مسیر خود ثابت‌قدم باشید؛ چراکه پیروزی فراخواهد رسید، غزه پیروز خواهد شد و صهیونیست‌ها رفتنی و نابودشدنی هستند و شکست خواهند خورد.

  مقابله با کارزار خلع سلاح بهشیوهای کربلای
​​​​​​​ی
در ادامه مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ نعیم‌قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان با گرامی‌داشت یاد و نام دبیران کل حزب‌الله لبنان به مقام شامخ آنان ادای احترام کرد.
شیخ نعیم‌قاسم خطاب به شهید مجاهد سیدحسن نصرالله(ره) گفت: ای شهید عزیز، شما دنیا را ترک کردید؛ اما روشنایی راه را برای ما به یادگار گذاشتید. حضورتان امروز بیش از گذشته احساس می‌شود؛ شما رهبری بزرگ بودید و اکنون الهام‌بخش رهبران جهان هستید.
وی افزود: شما بر اساس تعالیم اسلام حرکت کردید. در راه خدا و خلق او فداکاری نمودید و به فرمان پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) پایبند بودید. شما به ریسمان الهی چنگ زدید و مسیرتان با مدد پروردگار روشن شد. در کنار امام خمینی(ره) و در تبعیت از ولی‌امر مسلمین، امام خامنه‌ای، عاشقانه ایستادید.
شیخ نعیم قاسم ادامه داد: چشم‌انداز شما سپردن پرچم مقاومت به حضرت صاحب‌الزمان(عج) بود. شما بنیان‌گذار مسیر حزب‌الله بودید؛ مسیری که به‌فضل الهی پیروز خواهد شد. هرکس بر خدا و رسول او تکیه کند، نصرت خواهد یافت و حزب‌الله نیز به‌یاری خدا پیروز است.
دبیرکل حزب‌الله لبنان ابراز کرد: شهادت سیدحسن نصرالله(ره) غم‌انگیز و سخت است؛ اما نور و اثر او همچنان روشن است و پس از رفتنش، حضور معنوی او پررنگ‌تر شده است. او که زمانی رهبر بود، اکنون الهام‌بخش رهبران است. سید «حامل پرچم مقاومت» بود و مسأله فلسطین را در قلب‌ها کاشت و این کِشت، اکنون به مقاومتی محکم و سربلند تبدیل شده که زمینه‌ساز پیروزی‌هاست.
شیخ نعیم‌قاسم همچنین با گرامی‌داشت یاد و نام شهید سیدهاشم صفی‌الدین(ره) گفت: این نخستین سالگرد شهادت سیدهاشم صفی‌الدین است. ایشان بازو و دست راست سیدحسن نصرالله بود و در مسئولیت‌های مختلف از جمله آغاز مأموریت در اداره منطقه جنوب، فداکاری و جان‌فشانی‌های فراوانی انجام داد. تمام خدمات‌ ایشان در راه خدا و برای اعتلای کلمه حق و تقویت مقاومت صرف شد.
وی افزود: سیدهاشم صفی‌الدین، اهتمام ویژه‌ای به تربیت اعتقادی و آموزشی مجاهدان داشت و می‌دانست که آغاز هر مسیر از قلب و ذهن است؛ به‌همین دلیل بر آماده‌سازی، آموزش و توانمندسازی جوانان و زنان و نیز بر حمایت از خانواده‌ها، از جمله فرزندان شهدا، تمرکز می‌کرد. خدمات اجتماعی ایشان نشان‌دهنده بزرگواری و ایثار اوست. اگرچه ایشان زود ما را ترک کرد، اما آثار و مکتب او پایدار مانده و عهد و پیمان ما با راه او مستحکم است.
دبیرکل حزب الله در خصوص توطئه‌ها درباره سلاح مقاومت گفت: ما در برابر جنگی جهانی ایستادیم که هدفش نابودی مقاومت و گشودن راه برای اسرائیل بزرگ بود؛ اما دشمن شکست خورد و ما آماده‌ایم در برابر هر تجاوزی بایستیم. ما با کارزار خلع سلاح نیز به‌شیوه‌ای کربلایی مقابله خواهیم کرد.
شیخ نعیم‌قاسم با تقدیر از نقش جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت افزود: ملت، رهبر و دولت ایران با حمایت‌های‌شان کاری کردند که مقاومت مسیر خود را ادامه دهد. به یمن نیز درود می‌فرستیم که بهای گزافی برای عزت مقاومت پرداخت. دست ارتش لبنان را برای رویارویی با دشمن اصلی‌مان می‌فشاریم.
دبیرکل حزب‌الله با تأکید بر عهد خود و رزمندگان و حامیان مقاومت با شهدا، گفت: من به‌نیابت از خود، برادرانم و این جمع دوستداران و تمامی کسانی که در سراسر جهان شما را دوست می‌دارند، تأکید می‌کنم که بر عهد خویش باقی خواهیم ماند. ای نصرالله! این عهد را سه‌بار تکرار می‌کنیم: ما بر عهد خود باقی خواهیم ماند. پس از فقدان شما نیز به این مسیر استمرار خواهیم داد.
وی خاطرنشان کرد: شیوه و راه‌ سیدالشهدای مقاومت ادامه دارد و ما پیگیر آن خواهیم بود. ما حاملان امانت، حاملان اسلام، مقاومت و آزادی فلسطین هستیم و در پایبندی به این امانت ثابت‌قدم می‌مانیم. آماده‌ایم برای شهادت و میدان را ترک نخواهیم کرد و از سلاح دست نخواهیم کشید. چنان‌که به ما آموختید، تکرار می‌کنیم: «ای حسین، تو را ترک نخواهیم کرد.»