مدیر دفتر ادیان و مذاهب حوزههای علمیه مطرح کرد
لزوم استفاده از ظرفیتهای متنوع استانها در تبلیغ بینالملل
مدیر دفتر ادیان و مذاهب حوزههای علمیه گفت: در زمینههای بینالمللی استانهای مختلف ظرفیتهای گوناگون و متنوع و گاهی منحصربهفرد را دارند که لازم است از آنها استفاده شود.
حجتالاسلام محمدصادق امیندین در گفتوگو با خبرگزاری حوزه، با اشاره به برگزاری اولین نشست همافزایی مسئولان و رابطان ارتباطات و بینالملل حوزههای علمیه کشور در شهر مقدس قم، اظهار کرد: این نشست در روزهای دوم و سوم بهمنماه سال ۱۴۰۳ با اهدافی همچون رصد و آشنایی با ظرفیتهای بومی هر استان در عرصههای ارتباطی و بینالمللی برگزار شد.
وی افزود: در زمینههای بینالمللی استانهای مختلف ظرفیتهای گوناگون و متنوع و گاهی منحصربهفرد را دارند که لازم است از آنها استفاده شود. از شمال غرب تا شمال شرق ما زبانهای مختلفی وجود دارد که در کنار این زبان، ارتباطاتی بین ملتها شکل گرفته؛ مانند: آذری یا ترکی استانبولی و زبانهایی که در شمال شرق کشور است.
مدیر دفتر ادیان و مذاهب حوزههای علمیه ادامه داد: ارتباطاتی که بین استان گلستان با کشور ترکمنستان وجود دارد؛ همچنین در جنوب خوزستان داریم که ارتباطات گسترده عشایری و زبانی با کشور عراق دارند. بخش اقلیم کردستان عراق ارتباطات خیلی خوبی با کردستان ما دارد و نیز اشتراکات زبانی و فرهنگی بسیار زیادی با هم دارند. در سیستان و بلوچستان زبان بلوچی و زبان اردو مکالمه میشود و بهواسطه ارتباطاتی که بین این کشور با کشور پاکستان وجود دارد، میتواند منشأ کارهای مشترک بسیاری باشد که شاید تاکنون آغاز نشده است.
حجتالاسلام امیندین گفت: در این نشست همافزایی، علاوه بر اینکه مسئولان و رابطان ارتباطات و بینالملل با همدیگر و با ظرفیتهای استانها آشنا شدند، تلاش کردیم که یک آسیبشناسی هم نسبت به فعالیتهای خودمان و اهداف مورد نظر در استانها بهویژه در عرصههای ارتباطی و بینالمللی داشته باشیم. انشاءلله تلاش کنیم، در راستای حل این معضلات و مشکلات و از بینبردن این آسیبها قدم برداریم.
وی اضافه کرد: در این دو روز همایش، علاوه بر اینکه مدیران ارشد ستادی گزارشها و مطالبی را ارائه و پاسخگوی سؤالات رابطان و مسئولان بودند، رابطان استانی نیز گزارشهای در خصوص فعالیتهای استانی ارائه و درباره فعالیتهای خود در عرصههای ارتباطات بینالملل توضیحاتی ارائه کردند.
حجتالاسلام امیندین گفت: در این نشست مهمانان ویژهای از جمله حجتالاسلام والمسلمین فرخفال قائممقام مدیر محترم حوزههای علمیه در امور استانها بودند و شیخ حسن البغدادی عضو شورای مرکزی حزبالله لبنان سخنرانی و به مباحث و مسائل مختلف جهانی و منطقهای پرداختند.
وی در پایان اظهار کرد: انشاءالله تلاش میشود که پس از جمعبندی نکات و ملاحظاتی که در این جلسات مطرح گردید، این نکات را دستهبندی و جهت تصمیم به مدیر محترم حوزههای علمیه ارسال نماییم تا در صورت صلاحدید ایشان تصویب شود.