printlogo


printlogo


مدیر مؤسسه علمی و تربیتی آوای توحید تشریح کرد
کاربردی و اجتماعی‌سازی علوم عقلی در مؤسسه آوای توحید
مدیر مؤسسه علمی و تربیتی آوای توحید به تشریح مهم‌ترین فعالیت‌های این مؤسسه در راستای نشر و ترویج آثار علامه حسن‌زاده آملی(ره) و تلاش در جهت کاربردی و اجتماعی‌سازی علوم عقلی پرداخت.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام محمدرضا حیدری طی سخنانی در نشست اعضای هیأت مؤسس آوای توحید و شورای سیاست‌گذاری دبیرخانه دائمی علامه حسن‌زاده آملی(ره) که در این مؤسسه برگزار شد، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مؤسسه از آغاز تاکنون پرداخت و گفت: مؤسسه علمی- تربیتی آوای توحید در اواخر سال ۹۵، با دغدغه جمعی از طلاب جوان و همراهی سه‌تن از شاگردان شاخص مرحوم علامه حسن‌زاده شکل گرفت،
وی ادامه داد: نشر و ترویج آثار علامه حسن‌زاده، تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب اسلامی جهت شکل‌گیری و تحقق تمدن نوین اسلامی، کاربردی و اجتماعی‌سازی حکمت متعالیه و تولید علم و محتوای کاربردی و عملیاتی مربوط به حکمت و عرفان به‌عنوان مایه اصلی شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی از اصلی‌ترین اهداف شکل‌گیری این مؤسسه بوده است.
مدیر مؤسسه علمی و تربیتی آوای توحید با بیان اینکه بنای ما از روز نخست شکل‌گیری مؤسسه این بوده که برای طیف‌های مختلف مخاطبان در جامعه آثار و تولید محتوا داشته باشیم، گفت: به‌لطف الهی ما توانستیم، مرکز تخصصی فلسفه و عرفان را ذیل حوزه‌های علمیه تعریف کرده و امسال با حفظ هویت، شأن و رسالت حوزوی خود آن را به تصویب برسانیم و در این رشته‌ها، طلاب و فضلای حوزوی را ثبت‌نام و جذب کنیم.
حجت‌الاسلام حیدری، با اشاره به اینکه مؤسسه آوای توحید در عرصه‌ها و حوزه‌های علمی، فرهنگی، پژوهشی و رسانه‌ای، به فعالیت‌های متنوعی می‌پردازد، افزود: این مؤسسه، سند جامع تحول راهبردی را تدوین کرده و هر سال برشی از این سند جامع را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر اساس حوزه تقویمی، اقدام می‌کنیم و بر همین اساس، امسال و سال آینده برنامه تشکیل میزهای تخصصی فلسفه‌های مضاف و کاربردی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.
وی با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور اساتید شاخص فلسفه و عرفان، گفت: از دیگر فعالیت‌های صورت‌گرفته در سال‌های اخیر می‌توان به مواردی چون تولید محتوای آموزشی در زمینه معرفی فلسفه و معنویت برای کودکان و به‌خصوص با رویکرد تربیت مربی کودکان، تولید محتواهای چندرسانه‌ای با رویکرد هوشمندانه و متناسب با اقتضائات روز جامعه، تشکیل مجمع جهت نظارت در برگزاری دروس با حضور و نقش‌آفرینی اساتید شاخص، تولید بیش از هزار ساعت محتوای مربوط به سبک زندگی اسلامی، معنویت و اخلاق عرفان به‌شکل کابردی برای آحاد جامعه اشاره کرد.
حجت‌الاسلام حیدری ابراز کرد: سامانه این مؤسسه، یک سامانه قوی و با افزونه‌های به‌روز است که ۳۵ هزار مخاطب دارد؛ ضمن آنکه ما در زمینه تألیف و چاپ بیش از ۴۰ اثر در حوزه‌های مختلف فلسفه و حکمت و عرفان در مؤسسه فعال بوده‌ایم.
وی برگزاری دوره‌های آموزش کاربردی و دوره‌های تربیت فرزند بر اساس رویکرد فلسفه صدرایی را از دیگر فعالیت‌های مؤسسه آوای توحید برشمرد و افزود: تاکنون ۱۵۸ دوره فعال در زمینه هستی‌شناسی، معرفت‌شناسی، سبک زندگی، اندیشه‌های بنیادین، ازدواج و ... با همکاری نهادها از سوی مؤسسه انجام شده؛ ضمن آنکه در امر چاپ نشریات علمی و تخصصی و نیز تولید آثار مکتوب در حوزه بین‌الملل موفقیت‌های قابل توجهی داشته‌ایم.
مدیر مؤسسه علمی تربیتی آوای توحید، در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه یکی از ساحت‌های مهم فعالیت ما، ناظر به تولید محتوا به‌شکل مکتوب و نیز چندرسانه‌ای بوده است، گفت: در زمینه تولید محتوا و کارهای آموزشی و فرهنگی، حتی با سفرا و رایزن‌های فرهنگی و وزارت خارجه تعامل مناسبی داشته‌ایم و در این خصوص، دوره‌های مختلف برای ایرانیان خارج از کشور و نیز طلاب غیرایرانی جامعةالمصطفی داشته‌ایم؛ ضمن آنکه در امر برگزاری کرسی‌های علمی و ترویجی در شهرهای مختلف کشور و همچنین برگزاری دوره توحید ناب بر اساس اندیشه و تفکر حضرت امام(ره) فعال بوده‌ایم.
خاطرنشان کرد: احیای تراث علمی و پژوهشی حوزه‌های علمیه و آثار بزرگانی همچون علامه حسن‌زاده آملی(ره) به‌طور جدی جزء رویکردهای مؤسسه است.
حجت‌الاسلام حیدری با اشاره به راه‌اندازی ۹ سایت داخلی و ۷ سایت بین‌المللی و نیز تولید بیش از یک هزار کلیپ به‌همت مؤسسه آوای توحید، گفت: فعالیت در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی با جمعیت بیش از ۵۰ هزار نفر، همکاری و مشارکت با بیش از ۲۰ نهاد علمی حوزوی و دانشگاهی و ادارات و ارگان‌ها و نیز ایجاد مرکز آموزش‌های مجازی مؤسسه، از دیگر فعالیت‌های شاخص ما در سال‌های اخیر بوده است.
وی یادآور شد: از جمله برکات مؤسسه می‌توان به حضور شاگردان برجسته مرحوم علامه حسن‌زاده در مؤسسه به‌عنوان هیئت مؤسس و استاد اشاره کرد که در همین خصوص، به‌همت این عزیزان و پژوهشگران، ما توانسته‌ایم به شرح و تألیف آثار مرتبط با علامه حسن‌زاده همت بگماریم.