printlogo


printlogo


آیت‌الله حسینی بوشهری
اقدامات اصلاحی فضای مجازی بعد از قانونمند شدن آن انجام شود
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به بحث رفع فیلترینگ، گفت: سخن از تغییراتی در فضای مجازی برای تسهیل کار مردم می‌شود. قانون حاکم بر فضای مجازی را ابتدا نظام‌مند کنید و این فضا را از رها بودن دربیاورید و بعد اقدامات اصلاحی انجام دهید. کسی مانع کسب کار و مردم نیست. با این فضای مجازی که یک جنگ اعلام‌نشده علیه مردم، اسلام، متدینین و انقلاب است به شکل مناسب برخورد کنید.

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ که در مصلی قدس قم برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت حضرت زهرا(س) عنوان کرد: ابعاد شخصیت حضرت به قدری گسترده است که نمی‌توان بیان کرد. نبی مکرم اسلام(ص) در رابطه با عبادت حضرت زهرا(س) فرمودند: «هر زمان که زهرا در محراب عبادت به پیشگاه خداوند جل جلاله می‌ایستد، نور زهرا برای فرشتگان آسمان می‌تابد، همانند نور ستارگان برای اهل زمین است.»
الگوی کامل پوشش
عفاف و حجاب حضرت فاطمه(س) است
وی با بیان اینکه در ایثار و انفاق نیز حضرت فاطمه(س) «مصداق لن تنالوا البر حتی تنفقوا مما تحبون» است، گفت: الگوی زنان و دختران جامعه باید حضرت فاطمه(س) باشد نه الگوهای برگرفته از دنیا مادی‌گرایی.
نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: الگوی کامل پوشش و عفاف و حجاب حضرت فاطمه(س) است؛ فاطمه‌ای که پیامبر(ص) در رابطه با او می‌گوید: «خداوند به غضب فاطمه غضب می‌کند و به رضای فاطمه راضی می‌شود.»
وی با اشاره به علم و دانش حضرت زهرا(س) بیان کرد: مردم برای پاسخ پرسش‌های خود نزد ایشان می‌آمدند. روزی زنی از طرف شوهرش نزد فاطمه(س) آمده و پرسید که او و (شوهرش) از شیعیان فاطمه است یا خیر؟ حضرت فاطمه پاسخ داد؛ اگر به آنچه ما امر می‌کنیم عمل کنید و از آنچه تو را نهی می‌کنیم پرهیز کنی از شیعیان ما هستی و الا خیر.
امام جمعه قم با اشاره به مبارزات سیاسی و اجتماعی حضرت فاطمه(س) گفت: حضرت فاطمه(س) خطاب به حضرت علی(ع) می‌گوید: «روحی لروحک الفداء و نفسی لنفسک الوقا یا اباالحسن ان کنت فی خیر کنت معک و ان کنت فی شر کنت معک» الگوی ولایتمداری را حضرت فاطمه(س) با این جمله به ما آموخت.
در برنامه بودجه ۱۴۰۴ به معیشت مردم
رفع تورم و گرانی توجه شود
وی خطاب به مجلس، دولت و شورای نگهبان در رابطه با برنامه بودجه ۱۴۰۴ گفت: سعی کنید بدون کسری تصویب شود که در میانه راه دچار مشکل نشویم. به همه ابعاد سیاسی، اقتصادی، دفاعی، نظامی و… بپردازید و اولویت‌های مورد نظر رهبر معظم انقلاب یعنی معیشت مردم، رفع تورم و گرانی و توجه به زیرساخت توجه شود.
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در رابطه با فضای مجازی یادآور شد: سخن از تغییراتی در فضای مجازی برای تسهیل کار مردم می‌شود. قانون حاکم بر فضای مجازی را ابتدا نظام‌مند کنید و این فضا را از رها بودن در بیاورید و بعد اقدامات اصلاحی انجام دهید. کسی مانع کسب کار و مردم نیست. با این فضای مجازی که یک جنگ اعلام نشده علیه مردم، اسلام، متدینین و انقلاب است به شکل مناسب برخورد کنید.
ایران سلطهناپذیر است
امام جمعه قم با اشاره به انتخابات آمریکا گفت: اینها دنیا را به دو بخش سلطه‌گر و سلطه‌پذیر تقسیم کردند و ما به فضل پروردگار [لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون] هستیم و نه سلطه‌گر و نه سلطه‌پذیر هستیم و همه دشمنی‌ها با اسلام، ایران و محور مقاومت به خاطر این است که سلطه‌پذیر نیستم. اگر ما هم دست‌ها را به نشانه تسلیم بلند کنیم و نفت و ثروت‌های خدادادی خود را به آنها بدهیم، کاری به ما ندارند.
وی ادامه داد: آنها تا زمانی که با سیاست‌هایشان همراه باشیم، به نماز و عبادت‌های ما کاری ندارند، اما نماز جمعه ما همراه با مبارزه با ظلم و بیداد است.
نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: نشستی در عربستان با سران بیش از ۵۰ کشور برگزار شد، اما تعداد انگشت‌شماری واقعاً ضد آمریکا و رژیم صهیونیست بودند. این تجمع‌ها ظاهرسازی است. کسی که از نظر سیاسی، اقتصادی و اطلاعاتی با رژیم اشغالگر در اوج حمله به غزه و لبنان همکاری می‌کند آیا انتظار خروجی داریم.
مبارزه با رژیم صهیونیستی
 تا پیروزی نهایی ادامه دارد
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تأکید کرد: اگر چه با شهادت سیدحسن نصرالله، سیدهاشم صفی‌الدین و فرماندهان برجسته لبنان و غزه خسارت دیدیم، اما دشمن فکر و خیال باطل نکند. امروز ۱۲۰ تا ۱۷۰ موشک علیه رژیم اشغالگر از سوی حرب‌الله شلیک می‌شود. یعنی سرعت کارشان بیش از زمانی است که سیدحسن نصرالله در دنیا بود و این نشان می‌دهد که این حرکت خاموش‌شدنی نیست و خونی است که از جوشش نمی‌افتد. این مبارزه تا پیروزی نهایی ادامه پیدا خواهد کرد.
وی افزود: از زحمات استاندار سابق آقای آقامیری تشکر می‌کنم و از دکتر بهنام جو برای حضور و قبول مسئولیت تشکر می‌کنم. ان‌شاءالله برای خدمت به این مردم و شهر کریمه اهل بیت(س) موفق شوند.
آیت‌الله حسینی بوشهری در خطبه اول عنوان کرد: امام علی(ع) می‌فرماید: «لِلْمُتَّقی ثَلاثُ عَلاماتٍ: اِخْلاصُ الْعَمَلِ وَ قِصَرُ الاَمَلِ وَ اغْتِنامُ الْـمُهَلِ؛ تقواپیشه، سه نشانه دارد: اخلاص در عمل، کوتاهی آرزو، و غنیمت شمردن فرصت‌ها.
انسانهای باورمند به معاد با مسئولیت
کار را میپذیرند  و با مسئولیت انجام میدهند
وی در رابطه با آثار باورمندی به معاد در زندگی اجتماعی و فردی بیان کرد: اصلاح نگرش به دنیا، کنترل غرائز و شهوات انسان، آرامش روحی و روانی، انگیزه برای انجام عمل صالح، هدفمندی و عدم سرگردانی، تعهد و احساس مسئولیت از آثار اعتقاد و باورمندی به روز رستاخیز در زندگی است.
نائب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: افرادی که به معاد باور ندارند، همواره سرگردان هستند و هر روز به یک سمت می‌روند و یک دفعه مرگ فرا می‌رسد و نمی‌توانند کارنامه خود را مرور کنند.
وی افزود: خداوند در آیه ۴ و ۵ سوره نمل می‌فرماید: [إِنَّ الَّذِینَ لَا یُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَهِ زَیَّنَّا لَهُمْ أَعْمَالَهُمْ فَهُمْ یَعْمَهُونَ، أُولَئِکَ الَّذِینَ لَهُمْ سُوءُ الْعَذَابِ وَهُمْ فِی الْآخِرَهِ هُمُ الْأَخْسَرُونَ]؛ همانا آنان که ایمان به عالم آخرت نمی‌آورند (پس از اتمام حجت) ما اعمالشان را در نظرشان جلوه دهیم و آنها به کلی گمراه و سرگشته شوند. آنها را هم (در دنیا) سخت‌ترین عذاب است و هم در آخرت زیانکارترین خلقند.»
خطیب جمعه قم اضافه کرد: انسان‌های معادباور در برابر خداوند، خانواده، جامعه، نظام اسلامی و اگر مسئولیتی دارند در برابر مردم احساس مسئولیت می‌کنند و احساس می‌کنند در این دنیا باید بهترین‌ها را انجام دهند، زیرا پاداش آن در سرای آخرت است. انسان‌های باورمند به معاد با مسئولیت کار را می‌پذیرند و با مسئولیت انجام می‌دهند.
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: کسانی که منکر معاد هستند احساس مسئولیت نمی‌کنند و نسبت به دیگران بی‌توجه هستند و مردم را تشویق نمی‌کنند که به درماندگان کمک کنند.
امام جمعه قم ضمن تشکر از پویش همدل گفت: همه مردان و زنان در صحنه هستند اما زنان ما در رأس این پویش بودند و بر اساس آیات قرآن از آنچه دوست دارند انفاق می‌کنند.