printlogo


printlogo


 مدیر حوزه علمیه اصفهان تأکید کرد
ضرورت جمع آوری کمک‌های مردمی برای مردم لبنان و غزه
آیت الله طباطبایی نژاد گفت: مسلمانان نمی توانند زیر سلطه غیرخدا بروند و هیچ یک از ائمه اطهار(ع) نیز هرگز زیر بار سلطه غیرخدا نرفتند.

به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، در جلسه مدیران مدارس علمیه حوزه علمیه اصفهان با اشاره به لزوم جمع آوری کمک برای مردم غزه و لبنان گفت: هر یک از ما باید در این زمینه کاری کنیم و باید این مسئله را تبلیغ کرده تا مردم نیز در این راه کمک و انفاق کنند.
مدیر حوزه علمیه اصفهان دقت در برخی از آیات با توجه به شرایط روز را مهم دانست و اظهار کرد: قرآن کریم آیات بسیار زیبایی دارد که آیات روز است و باید برای مردم و جوانان بازگو کرد، آیاتی که مطرح می کند دشمن در طول تاریخ با ما چه برخوردی داشته و ما باید چگونه با آن برخورد کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به آیات 120 سوره بقره، 50 مائده، 117 آل عمران و 8 توبه، ادامه داد: مسلمانان نمی توانند زیر سلطه غیرخدا بروند و هیچ یک از ائمه اطهار(ع) نیز هرگز زیر بار سلطه غیرخدا نرفتند.
وی عنوان کرد: برخی از ائمه اطهار که صلح نمودند با شروطی این کار را انجام دادند، یعنی در طول تاریخ بشر، انسان های مومن زیر بار سلطه کفار نرفتند و هیچ یک با آنها بیعت نکردند.
آیت الله طباطبایی نژاد به تبیین حیات و ممات واقعی در کلام امیرمومنان(ع) و مرگ واقعی حکام کشورهای عربی و اسلامی در قضیه کمک به مردم غزه پرداخت و افزود: برخی از بزرگان به امام(قد) اظهار کردند که نمی توانیم با آمریکا بجنگیم و پیشنهاد کردند باید پشتوانه آمریکا یا شوروی را داشته باشیم، اما حضرت امام فرمود زیر بار هیچ یک از شرق و غرب نمی رود و ما باید این مسائل را به طلاب بیاموزیم.
مدیر حوزه علمیه اصفهان اظهار کرد: پیشنهاد دیگر این است که تنها به فکر تحصیل طلاب نباشیم، بلکه باید به اصلاح آنها نیز پرداخت، زیرا دیگر نوجوان و جوان دانش آموز نیستند و باید حداقل یک روایت اخلاقی و اعتقادی و آیاتی از این دست را در هفته برای طلاب تبیین کرد و نظارت ما در مدرسه باید بر این باشد که طلاب را چگونه در حوزه تربیت کنیم و برای تربیت درست فکر کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان با اشاره به روایتی از امیرمؤمنان(ع) درباره تشخیص حق از باطل تصریح کرد: حضرت می فرماید: «الباطلُ أنْ تقولَ سَمِعتُ و الحقُّ أنْ تقولَ  رَأيْتُ» آن است که انسان خود دیده باشد و این بسیار تربیت کننده است و نور در کلمات اهل‌بیت(ع) است و سبب روشنی قلب است.