printlogo


printlogo


حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری
اربعین می‌تواند بشر امروز را از بحران یک‌جانبه‌گرایی و تبعیض خارج کند
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری، با اشاره به اینکه اربعین می‌تواند، برای انسجام در میان علما و رهبران ادیان الهی نقش راهبردی ایفا کند، گفت: بشر امروز دچار بحران‌هایی مانند یک‌جانبه‌گرایی، جنگ و تبعیض نژادی است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، همایش «نقش اربعین حسینی در همبستگی پیروان ادیان الهی» با حضور اندیشمندان و صاحب‌نظران، ۱۵مرداد به‌همت مجمع جهانی قادمون برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری در این همایش، با اشاره به اینکه بشر امروز دچار بحران‌ها و چالش‌های متعددی است و از آنها رنج می‌برد، گفت: بر این اساس بشر امروز انتظار دارد، ادیان الهی دست او را بگیرند تا به سلامت از این مرحله عبور کند.
معاون ارتباطات و امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه در این راستا، اظهار کرد: امروزه شاهد بحران‌هایی مانند یک‌جانبه‌گرایی، استبداد، جنگ و خون‌ریزی، فقر و فساد، تبعیض نژادی، تضعیف کانون خانواده، تنهایی بشر، محیط زیست و غیره هستیم که بشریت با آنها روبه‌رو است.
وی با اشاره به اینکه غربی‌ها تمدنی را به بشر عرضه کردند که محصول آن، چالش‌های یادشده است، ادامه داد: بر این اساس برای عبور از بحران‌های کنونی، نیاز به همگرایی و وحدت رهبران دینی است.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری در این زمینه، افزود: در واقع باید شاهد شکل‌گیری جبهه واحد توحیدی میان عالمان و اندیشمندان توحیدی باشیم تا مؤلفه‌هایی همچون معنویت، اخلاق‌مداری، عقلانیت و عدالت در دنیا به‌معنای حقیقی محقق شوند.
معاون بین‌الملل حوزه‌های علمیه، با بیان اینکه آموزه‌های ادیان زمینه‌ساز عزتمند شدن و تحقق هویت برای انسان‌هاست، تصریح کرد: بر این اساس باید یادآور شد: اربعین یکی از مهمترین مصداق‌ها و از جمله نمونه‌ها و الگوهای واقعی است که می‌تواند بشر امروزی را امیداور به آینده کند.
وی ادامه داد: به‌عبارتی بیش از ۲۵ میلیون انسان از ادیان و نژادهای مختلف از سراسر دنیا، به مراسم پیاده‌روی اربعین در عراق می‌پیوندند و مؤلفه‌ای جز اخلاق، انسانیت، معنویت و عزت مشاهده نمی‌شود؛ در واقع همه این افراد، ذیل پرچم حضرت اباعبدالله الحسین(ع) جمع می‌شوند؛ لذا فقط شاهد اوج گرفتن آرمان‌های ادیان الهی هستیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری، با بیان اینکه رسانه‌های غربی تلاش‌های زیادی می‌کنند تا صدای اربعین را بایکوت کنند، بیان کرد: در واقع سردمداران دنیای استکبار، از گسترش عدالت و معنویت نگران هستند و نمی‌خواهند، دنیا به سمت تشکیل تمدن اخلاق‌گرا و انسانی حرکت کند و اربعین جهانی‌سازی شود.
معاون ارتباطات و امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه، با اشاره به اینکه مراسم اربعین می‌تواند برای انسجام در میان علما و رهبران ادیان الهی، نقش راهبردی ایفا کند، خاطرنشان کرد: باید یادآور شد: مراسم اربعین علاوه بر نگاه به گذشته و امام حسین(ع)، به سبک زندگی امروز و آینده بشر نیز نگاه می‌کند و زمینه‌ساز امید و زندگی است.