printlogo


printlogo


آیت‌الله حسینی بوشهری در دیدار با گروه جهادی نجوا تأکید کرد
از موازی‌کاری در فعالیت‌های جهادی بپرهیزید
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در توصیه‌ای به گروه‌های جهادی در جهت پرهیز از کارهای تکراری، گفت: هر کاری نیاز به ارزیابی دوره‌ای دارد و لازم است، شما با شناسایی نقاط قوت و ضعف، یک بازتعریفی نسبت به اولویت‌های کاری مربوط به خود انجام دهید تا موازی‌کاری صورت نگرفته و ظرفیت‌های خالی در کشور تکمیل گردد.

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله حسینی بوشهری، 20 تیرماه در دیدار با دکتر بوربور مسئول گروه مدیریت جهادی نجوا، ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، برای این مجموعه جهادی و دست‌اندرکاران مربوطه، آرزوی موفقیت در این مسیر مقدس و ارزشمند نمود.
امام جمعه قم افزود: نفس کار جهادی، فارغ از فعالیت‌هایی که انجام می‌شود، امری مقدس است و براساس روایات وارد شده نیز، نیت مؤمن نیکوتر از عمل اوست؛ لذا نیت شما برای انجام کارهای جهادی، امری پسندیده به‌شمار می‌رود.
-           جهاد تنها در جهاد نظامی خلاصه نمی‌شود
نائب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: براساس آیه شریفه قرآن کریم «والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا»، جهاد تنها در جهاد نظامی خلاصه نشده و جهاد در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، عبودیت خدا و معاشرت با مردم را نیز شامل می‌شود.
دبیر شورای‌عالی حوزه‌های علمیه افزود: در فضای فرهنگی کشور جهاد تبیین کار بسیار مهمی بوده و گاهی اثر آن، از کارهای عملیاتی بیشتر است و سبب باز شدن گره‌های ذهنی افراد می‌شود و به‌تعبیر رهبر معظم انقلاب -مدظله العالی- اکنون جنگ شناختی و ادراکی در جامعه، مانع فهم بسیاری از مسائل شده؛ لذا فعالیت شما در این زمینه کار ارزشمندی است.
وی با اشاره به اهمیت هویت ایرانی به‌عنوان یک مقوله فرهنگی، افزود: دشمن در این زمینه فعالیت‌های گسترده‌ای دارد و می‌طلبد، مراقبت کنیم تا این هویت دینی و عاشورایی و ایرانی در جامعه از بین نرود.
آیت‌الله حسینی بوشهری در توصیه‌ای به این مجموعه جهادی درجهت پرهیز از کارهای تکراری، ابراز کرد: هرکاری نیاز به ارزیابی دوره‌ای دارد و لازم است، شما با شناسایی نقاط قوت و ضعف، یک بازتعریفی نسبت به اولویت‌های کاری مربوط به خود انجام دهید تا موازی‌کاری صورت نگرفته و ظرفیت‌های خالی در کشور تکمیل گردد.

جزئیات طرح «دولت
یاری»
وی خاطرنشان کرد: طرح «دولت‌یاری» که در دستور کار شماست، طرح بسیار خوبی است. به این صورت که شما مشکلات و آسیب‌ها را شناسایی کرده و در ادامه، دولت و وزارتخانه‌ها را به سمت آن سوق دهید و خودتان نیز، به‌عنوان گروه جهادی، کار در میدان را در دست بگیرد تا مشکل به سامان برسد.

لزوم گسترش فعالیت
های جهادی در سراسر کشور
وی با اشاره به وجود زمینه فعالیت‌های جهادی در سراسر کشور، اظهار کرد: همین حواشی شهر تهران، خانواده‌هایی که دچار مواد مخدر و آسیب شده‌اند تا سیستان و بلوچستان، نیاز به کارهای زیادی دارند و لازم است، بعد از گذشت سال‌های متمادی، فکری اساسی برای این مناطق کرد.

عدم مدیریت صحیح در برخی زمینه
ها مشکل اساسی کشور
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن انتقاد از برخی مدیریت‌ها در کشور، افزود: به‌عنوان نمونه علی‌رغم وجود تعداد زیادی متولی مساجد در کشور، هنوز مساجد ما دارای مشکلات متعددی هستند که این، نشان از نبود مدیریت صحیح در این مسائل است. پس ضروری است در زمینه فعالیت‌های جهادی نیز، مدیریتی قوی صورت بگیرد تا اثر آن‌ها ملموس و گره‎ای از کار مردم باز کند.
گفتنی است، در ابتدای جلسه دکتر بوربور، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد گروه جهادی نجوا، اظهار کرد: یکی از کارهای این گروه در زمینه تشویق به فرزندآوری، برگزاری جلسات تبیینی برای بانوان است تا در این زمینه، ضمن باز کردن گره‌های کور ذهنی، به منویات رهبر معظم انقلاب نیز جامه عمل بپوشانیم.