printlogo


printlogo


دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور
در ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر از ظرفیت حوزه‌های علمیه استفاده می‌شود
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین طاهری آکردی، ۱۹‌خرداد در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی‌فقیه در لرستان، با اشاره به اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر، ۴ وظیفه اصلی ترویج فریضتین، نظارت بر اجرای فریضتین، حمایت از آمران و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه را بر عهده دارد، افزود: در حال رایزنی‌های نهایی برای ایجاد نهاد عمومی غیردولتی هستیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم‌آباد، وی با بیان اینکه برای ستاد، ۵۴ برنامه مدون به‌صورت کمی تدوین شده است، عنوان‌ کرد: کرسی‌های آزاداندیشی برای دانشگاه‌ها پیش‌بینی شده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، با بیان اینکه در بحث هنر، ستاد امر به معروف و نهی از منکر نقش دارد و جشنواره فجر در این زمینه راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر، تمام تلاش خود را برای تعمیق و ترویج فریضتین امر به معروف و نهی از منکر به‌کار گرفته است.
حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری آکردی، به فعالیت تشکل‌های مردمی اشاره کرد و گفت: ستاد در زمینه آموزش، نظارت و مجوز تشکل‌ها قانوناً انجام وظیفه می‌کند و در بحث امر به معروف و نهی از منکر، از ظرفیت حوزه‌های علمیه و طلاب و مبلغان استفاده می‌شود.
وی با بیان اینکه تشکل‌های بانوان و دوره‌ای با عنوان خانواده متعالی و زیست عفیفانه تا خردادماه آغاز می‌شود، تصریح کرد: طرح عفاف در خانه، از دیگر دوره‌هایی است که توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر برگزار می‌شود و افرادی که این دوره‌ها را می‌گذرانند، می‌توانند مطالب را در محیط خانه و خانواده برای خویشاوندان خود تبلیغ کنند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در پایان، گفت: تلاش می‌شود افراد آموزش‌دیده به کنشگران دینی، فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند.
 
 
 
​​​​​​​