printlogo


printlogo


آیت‌الله حسینی بوشهری
مسئولان باید درد دل‌ها را بشنوند و برای آن چاره‌اندیشی کنند
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با اشاره به مشکلات موجود در صنعت نفت و گاز کشور، تصریح کرد: وزیر محترم نفت، ریاست محترم جمهور و دیگر مسئولان، باید این درد دل‌ها را بشنوند و برای آن چاره‌اندیشی کنند؛ به‌خصوص نسبت به نیروهای متخصص که جایگزین کردن آن‌ها کاری دشوار است.

به گزارش روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله حسینی بوشهری در دیدار مدیرعامل و هیئت‌مدیره شرکت نفت و گاز پارس، با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس، گفت: حضور و شور مردم انصافاً نشان‌دهنده قدرشناسی، بصیرت و آگاهی این مردم است که با همه مشکلاتی که با آن دست به گریبان هستند؛ ولی زمانی که پای احساس مسئولیت به میان می‌آید، دیگر دست از پا نشناخته و همه از زن و مرد پای کار حاضر می‌شوند.
وی ضمن اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، افزود: صحنه‌های دل‌خراشی که در فلسطین به وجود آمده، به‌گونه‌ای است که کسانی که حتی مسلمان نیستند و به قرآن و کلمات نورانی اهل‌بیت(ع) اعتقاد ندارند نیز، به‌عنوان هم‌نوع و انسان با نژادها و زبان‌های متفاوت، در سراسر دنیا از حقوق فلسطینیان دفاع می‌کنند.
امام جمعه قم ابراز امیدواری کرد: امیدواریم این حضور گسترده مردم، سبب ایجاد همدلی و هم‌افزایی در میان مسئولان شود تا بار سنگین مسائل معیشتی و تغییرات ناگهانی که در اقتصاد کشور به وجود می‌آید، با این همدلی رونقی پیدا بکند و مسئولان به‌موقع بتوانند، تصمیم بگیرند تا مردم لمس کنند که مسئولان نگران زندگی و آینده مردم هستند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با قدردانی از زحمات فعالان صنعت نفت و گاز کشور، اظهار کرد: برای موفقیت شما دعا می‌کنم و به‌سهم خودم از تک تک شما و کسانی که در جمع ما نیستند، صمیمانه تشکر می‌کنم.
نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مشکلات موجود در صنعت نفت و گاز کشور تصریح کرد: وزیر محترم نفت، ریاست محترم جمهور و دیگر مسئولان باید این درد دل‌ها را بشنوند و برای آن چاره‌اندیشی کنند. به خصوص نسبت به نیروهای متخصص که جایگزین کردن آن‌ها کاری دشوار است.
وی خاطر‌نشان کرد: شما با دو مشکل جدی مواجه هستید؛ یکی مشکل تحریم برای امکاناتی که نیاز دارید و دوم، رقبای سرسختی که در منطقه وجود دارند.

واقع
بینی؛ شرط اصلی نظارت
نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تأکید بر اهمیت و لزوم نظارت در کارها، ابراز کرد: کسانی که کار نظارتی انجام می‌دهند، حتماً باید با در نظر گرفتن مجموعه شرایط و واقعیت‌های موجود اقدام کنند. واقع‌بینی شرط اصلی کار است.
وی با اشاره به موفقیت‌های مهندسان کشور در جبران کاستی‌های ناشی از بدعهدی شرکت‌های خارجی در زمان تحریم‌ها، گفت: جوانان و مهندسان این کشور، کاری کردند که دشمنان در بهت و ناباوری فرو رفتند.

لزوم بهینه
سازی مصرف انرژی در کشور
دبیر شورای‌عالی حوزه‌های علمیه در پایان سخنان خود، ضمن انتقاد از مصرف بالای انرژی در کشور، بر اهمیت رعایت الگوی مصرف تأکید کرد.
گفتنی است، در ابتدای این جلسه، مدیرعامل و  اعضای هیئت‌مدیره شرکت نفت و گاز پارس، گزارش‌های جداگانه‌ای از اقدامات، آسیب‌ها، چالش‌ها و نیازهای صنعت نفت و گاز کشور ارائه کردند.
افتتاح فاز یازدهم پارس جنوبی، تعمیرات اساسی ۳۹ سکوی تولیدی، ثبت رکورد تولید ۷۰۷ میلیون متر مکعب گاز در سال ۱۴۰۲، افزایش حدود ۲۱ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور، تأکید بر لزوم مدیریت مصرف حامل‌های انرژی، مشکلات ناشی از تحریم‌ها و نیاز به سرمایه‌گذاری گسترده در صنعت نفت و گاز کشور از جمله مسائل مطرح‌شده در این گزارش‌ها بود.

 نباید با تکیه بر واردات، امنیت غذایی مردم مورد تهدید واقع شودبه گزارش روابط عمومی‌جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیت‌الله حسینی بوشهری در دیدار نوروزی با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم، وزارت جهاد کشاورزی را از وزارت‌خانه‌های کلیدی کشور ارزیابی و اظهار کرد: بخش قابل توجهی از رضایت‌مندی یا عدم رضایت مردم، به عملکرد این وزارتخانه بازمی‌گردد.
وی با اشاره به شرایط اقلیمی ‌استان قم ابراز کرد: شرایط اقلیمی ‌قم، شرایط کم‌آبی است؛ لذا باید در سیاست‌گذاری‌ها تلاش شود تا با حداقل مصرف آب و کنار گذاشتن شیوه‌های سنتی آبیاری، حداکثر بهره‌برداری ممکن اتفاق بیفتد.
امام جمعه قم با تأکید بر لزوم خودکفایی کشور در تولیدات کشاورزی، خاطرنشان کرد: اگر در حوزه تولید محصولات کشاورزی به خودکفایی برسیم، دیگر، تحریم‌ها در این حوزه به ما آسیب نخواهند رساند؛ البته ممکن است گاهی نیاز به واردات داشته باشیم؛ اما نباید با تکیه بر واردات، امنیت غذایی مردم مورد تهدید واقع شود.

لزوم توجه به سلامت غذایی محصولات کشاورزی

وی توجه به حفظ سلامت غذایی محصولات کشاورزی را ضروری عنوان و بیان کرد: عدم توجه به سلامت غذایی محصولات کشاورزی و استفاده بی‌رویه از سموم، علاوه بر اینکه سلامت مردم را تهدید می‌کند، اعتبار کشور را نیز هنگام برگشت خوردن محصولات صادراتی تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.
نایب‌رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: یکی از عوامل ایجاد سرطان و بیماری، استفاده بی‌رویه و نادرست از سموم کشاورزی است؛ بنابراین باید یکی از نظارت‌های جدی شما، علاوه بر جلوگیری از تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی، بحث سلامت غذایی این محصولات باشد.

​​​​​​​دولت باید اقتدار خود را در مبارزه با گران
فروشی نشان دهد
دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به مسئله گرانی و گران‌فروشی تصریح کرد: دولت باید اقتدار خود را در این مسئله نشان دهد و با نظارت دقیق، برخورد به‌موقع و اعلام عمومی ‌اقدامات انجام‌شده، نسبت به پای کار بودن مسئولان، در جامعه اعتمادسازی ایجاد کند.
لزوم برنامه‌ریزی و فراهم کردن تمهیدات لازم برای تخلیه به‌موقع محصولات وارداتی نیز، از دیگر مسائلی بود که دبیر شورای‌عالی حوزه‌های علمیه در این دیدار بر آن تأکید کرد.
شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه، دکتر محمدرضا حاجی‌رضا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم، گزارشی از وضعیت استان در حوزه امنیت غذایی و اقدامات انجام‌شده در این عرصه ارائه کرد و گفت: سعی کردیم بر اساس واقعیت‌ها تصمیم‌گیری کنیم.
وی بزرگترین تهدید موجود در حوزه امنیت غذایی را، مسئله تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی عنوان کرد.
دکتر حاجی‌رضا خاطرنشان کرد: ۶ درصد از ارزش افزوده تولیدات استان، مربوط به بخش کشاورزی است و ۴ و نیم درصد از اشتغال استان نیز، مربوط به این بخش است.