printlogo


printlogo


مدیر حوزه علمیه خراسان تصریح کرد
ارائه هنرمندانه محتوا راه نفوذ مؤثر در جان مخاطب
اولین همایش طلاب زبان‌دان و مستعدان عرصه بین‌الملل حوزه علمیه خراسان، در هتل ولایت با حضور بیش از ۸۰نفر از مبلغان عرصه بین‌الملل برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه در مشهد، حجت‌الاسلام والمسلمین خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان در این همایش با بیان اینکه رسالت اسلام، بین‌المللی و جهانی است، افزود: به‌واقع همان مقدار که نسبت به داخل وظیفه داریم، نسبت به خارج نیز وظیفه داریم و انقلاب اسلامی نیز، براساس گفتمان امامین انقلاب، نقش مهمی در عرصه بین‌الملل دارد؛ همچنین بر اساس قانون اساسی، جمهوری اسلامی نیز وظایفی نسبت به امت اسلامی دارد.
مدیر حوزه علمیه خراسان  با بیان اینکه مقطعی که انقلاب اسلامی برای گسترش اسلام فراهم کرد، فرصت استثنائی و طلائی است؛ اما باید دید چه میزان از فرصت‌های فراهم‌شده استفاده کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی، نگاه بین‌المللی و سخنان بزرگی در عرصه بین‌الملل به‌صورت فطرت‌‍پسند دارد. دشمنان در مقاطع گوناگون، همه تلاش خود را کردند تا این فرصت را از دست ما بگیرند؛ اسلام‌هراسی و شیعه‌هراسی کردند و تلاش کردند، پیروزی انقلاب را خدشه‌دار کنند؛ اما نتوانستند.
وی یکی از مقاطع مهم دیگر را که در پرتو الهام‌بخشی مکتب تشیع صورت گرفت، فرصت پیروزی جنگ ۳۳روزه لبنان دانست و تصریح کرد: روزی که این اتفاق افتاد، یک‌بار دیگر انقلاب اسلامی زنده شد و در این مقطع، زنگ تلفن جوانان حزب‌الله، سخنان سید‌حسن نصرالله شد؛ این فرصت حالا برای ما فراهم شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین خیاط، با بیان اینکه مکتب اسلام و مکتب شیعه برای دنیا و جهان حرف دارد و جامع است، به راهبردی‌ترین حدیث پیامبر گرامی اسلام(ص) که می‌فرمایند: «کتاب الله وعترتی اهل ‌بیتی ما إن تمسکتم بهما» اشاره و عنوان کرد: بر اساس این حدیث اگر در صحنه بین‌الملل متمسک به قرآن و اهل‌بیت(ع) باشید، محتوایی به شما می‌دهند که بر همه دل‌ها می‌نشیند و شما طلاب زبان‌دان باید با اخلاص، این محتوای مؤثر را به مخاطبان عرضه کنید.
مدیر حوزه علمیه خراسان، با بیان اینکه قرآن بهترین محتوا را در اختیار مبلغان قرار داده است، تأکید کرد: کلام اهل‌بیت(ع) نور است و آن‌چنان نورانیت دارد که بر دل همه انسان‌ها رسوخ می‌کند؛ بنابراین طلاب زبان‌دان باید توانایی تبیین و رسوخ آن را در قلوب مسلمانان داشته باشند و دائم برای درست فهمیدن و انتقال مؤثر آن به روح و جان مخاطب و ایجاد یک اثرگذاری مؤثر روحی، کار کنند، محتوا فرابگیرند و تلاش ویژه داشته باشند.
وی با بیان اینکه امروز دین مبین اسلام در محتوا غنی و سرشار بوده و این، ارائه هنرمندانه است که می‌بایست، روی آن کار کنیم تا کنشگری اثر خود را بگذارد، افزود: باید ظرفیت انسانی و توانمندی‌ها و زیرساخت‌ها را ایجاد کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین خیاط پرکاری را از جمله ویژگی‌های طلاب زبان‌دان و فعالان عرصه بین‌الملل برشمرد و ابراز امیدواری نمود، با تعامل و رایزنی با نهادهای بین‌المللی جمهوری اسلامی، فرصت و ظرفیت بیش از پیش ایجاد شود.
مدیر حوزه علمیه خراسان، با بیان اینکه لزوماً کنشگری در عرصه بین‌الملل منحصر به اعزام نیست، گفت: امروز کنشگری بین‌المللی می‌تواند، همین‌جا در شهر خودتان بدون اعزام باشد؛ اما باید محتوای متناسب تولید شود و ضمن رصد وضعیت‌ها، محتوای قابل عرضه از ذخیره کلمات اهل‌بیت(ع) و قرآن ایجاد و تولید کند تا اثرگذاری داشته باشید.