شهید فرهنگ شماره خبر: ٣٣٢٤٤٧ ١٢:٤٣ - 1392/09/25 ارسال به دوست نسخه چاپي
پيام تسليت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي
حجة الاسلام والمسلمین ابراهیم انصاری بر افتخارات اهالی فرهنگ و هنر افزود
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در پیامی، شهادت حجةالاسلام والمسلمین ابراهیم انصاری رایزن فرهنگی ایران در لبنان را تسلیت گفت.
متن پیام تسلیت آقای علی جنتی به شرح ذیل است:
«من المومنین رجال صدقوا ما عاهدو الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا»
بار دیگر در کمینگاه تروریسم اهریمنی، فرزندی دیگر از خادمان فرهنگ ایران اسلامی به خاک و خون غلتید و به کاروان شهیدان شاهد پیوست.حجةالاسلام والمسلمین ابراهیم انصاری در حمله ناجوانمردانه تروریستهای کوردل به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لبنان به شهادت رسید و برگی دیگر بر افتخارات اهالی فرهنگ و هنر افزود.
این ضایعه اسفناکبار دیگر مظلومیت ملت بزرگ ایران را در دفاع از هویت اسلامی و ارزشهای والای انقلاب اسلامی به نمایش گذاشت و ماهیت مزدوران صهیونیسم را بهخوبی نشان داد.
اینجانب ضمن عرض تسلیت، به خانواده معزز آن شهید والامقام که در سلامت نفس و تهذیب اخلاق نمونه بود و در خدمت به فرهنگ و هنر این مرز و بوم تلاشی وصفناپذیر داشت، از خداوند متعال برای وی علو درجات و برای خانواده و عموم بازماندگان صبر و اجر جزیل مسئلت دارم.