*به پایگاه هفته نامه خبری حوزه (افق حوزه) خوش آمديد* اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا
منو اصلی
نام :   
ایمیل :   
اخبار

سایت مقام معظم رهبری

خبرگزاری حوزه نیوز

مدیریت حوزه علیمه قم

صفحه اصلی > افق خانواده > سفره‌خانه 


کلم پلو شیرازی
سفره خانه
کلم پلو شیرازی
کلم پلو، غذای لذیذی است که خیلی سریع هم آماده می‌شود و می‌توان آن را به روش‌های مختلفی تهیه کرد. در شیراز آن را با استفاده از کلم‌سر (یا کلم قمری) می‌پزند. این غذا را با کلم برگ هم می‌توان درست کرد. ....
 ١١:٢٣ - 1396/08/23 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
سفره خانه
سوپ کدو حلوایی، سوپ پاییزی
مواد لازم: • کدو حلوایی: ۹۰۰ گرم • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ‌خوری • تره فرنگی: ۲ عدد خرد شود • سیر: یک حبه رنده شود • زنجبیل تازه: یک قاشق چای‌خوری رنده شده • آب مرغ: ۳ پیمانه • نمک و فلفل: به میزان لازم • ماست: ۴ قاشق سوپ‌خوری • روغن: به مقدار لازم • گشنیز: چند برگ برای تزئین ....
 ١١:٣٤ - 1396/08/10 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
کوفته خوشمزه سریع
سفره خانه
کوفته خوشمزه سریع
• این کوفته علاوه بر اینکه بسیار لذیذ است و خیلی سریع آماده می‌شود. • چون لپه ندارد خیلی سبک است و برای بچه‌ها و افراد دارای ناراحتی معده نیز مناسب است. ...
 ١٠:٥٦ - 1396/08/03 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
 قیمه ریزه
سفره خانه
قیمه ریزه
قیمه ریزه از غذاهای محلی اصفهان است که از کوفته‌های کوچک گوشت، آرد نخودچی و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. به این کوفته‌ها گاهی خوراک کله گنجشکی هم گفته می‌شود. ...
 ٠٩:٣٦ - 1396/07/26 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
 حلیم مرغ
سفرخانه
حلیم مرغ
حلیم یکی از خوشمزه‌ترین و کامل‌ترین غذاهاست. در این مطلب طرز تهیه حلیم مرغ خوشمزه را آموزش داده‌ایم. .....
 ٠٨:٠٧ - 1396/07/19 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
شله زرد
سفره خانه
شله زرد
طرز تهیه: ابتدا برنج را بدون نمک چند ساعت خیس می‌کنیم، بعد آن را با 20 لیوان آب روی حرارت می‌گذاریم و یک پینچ نمک را هم می‌ریزیم. شعله گاز را ملایم می‌کنیم تا برنج کاملاً از هم باز شده و تقریباً دانه‌های آن نرم شوند. وقتی آب برنج کشیده شد زعفران را اضافه می‌کنیم، ....
 ١٣:٠٣ - 1396/07/11 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
آش قلیه، غذای محلی بجنوردی‌ها
سفره خانه
آش قلیه، غذای محلی بجنوردی‌ها
این غذا مانند اسپاگتی است، فقط سنتی است. آش قلیه را با گوشت قیمه‌ای هم درست می‌کنند که خوشمزه‌تر است و ما برای سهولت کار از گوشت چرخ کرده استفاده کردیم. بعضی‌ها به مخلوط گوشت و حبوبات (قلیه) رب اضافه می‌کنند. این بستگی به ذائقه‌ی خودتان دارد؛ ولی این روش کاملاً سنتی و خوشمزه‌تر است.
 ٠٧:٥٠ - 1396/07/01 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
نان مرغ کنجدی
سفره خانه
نان مرغ کنجدی
مواد لازم: • سینه مرغ: یک عدد • پیاز بزرگ: یک عدد • تخم مرغ: 2 عدد .....
 ١١:٥٩ - 1396/06/26 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
مافین میوه‌ای
سفره خانه
مافین میوه‌ای
مافین میوه‌ای فاقد کره بوده و فقط کمی روغن ذرت در آن‌ها به کار رفته، با موز، پرتقال و زردآلو مزه‌دار شده‌اند تا هر لقمه از آن‌ها به طرز لذت‌بخشی خوش‌طعم گردد. ...
 ٠٧:٥٤ - 1396/06/19 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
 کتلت قارچ
سفره خانه
کتلت قارچ
برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، یا مایلند جایگزین‌های سالم‌تری برای گوشت پیدا کنند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود. ...
 ٠٩:٥٩ - 1396/06/13 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
ماکارونی لقمه‌ای
سفره خانه
ماکارونی لقمه‌ای
برای درست کردن این غذای خوشمزه باید ماکارونی را با مواد پیتزا و پنیر ترکیب کرده و در روغن سرخ کنیم. مواد لازم: ...
 ١٣:١٧ - 1396/06/04 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
کتلت شکم‌پر
سفره خانه
کتلت شکم‌پر
طرز تهیه: - پیاز را رنده و با گوشت چرخ کرده و تخم مرغ کاملاً مخلوط می‌کنیم. - نمک و فلفل زده. آرد سیب زمینی را تا جایی اضافه می‌کنیم که مواد کتلت کمی قوام یابد ( در حد سه قاشق غذاخوری). ....
 ٠٨:٢٣ - 1396/05/29 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
 کیبه یا کوفته لبنانی
سفره خانه
کیبه یا کوفته لبنانی
طرز تهیه: 1. بلغور گندم را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. سپس آن را در پارچه تنظیف قرار داده و با فشار دادن آب آن را کامل بگیرید. 2.پیاز، گوشت چرخ کرده، پودر کاری، تخم گشنیز، دارچین، فلفل سیاه و نمک را در غذاساز به خوبی با هم مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آیند. ....
 ١١:٢٥ - 1396/05/23 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
 آش سیرابی
سفره خانه
آش سیرابی
طرز تهیه: سیرابی را تمیز می‌شوئیم و خرد کرده و با سیر و یک پیاز کوچک و نمک و ادویه می‌گذاریم تا بپزد بعد از 4 یا 5 ساعت به آن نخود و لوبیا و گندم و جو را اضافه کرده و می‌گذاریم تا بپزد پس از 3 ساعت عدس و ماش و برنج و سبزی را هم اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم 2 یا 3 ساعت دیگر بپزد تا کاملاً آش جا بیفتد. ....
 ١٢:٠٤ - 1396/05/04 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
 بستنی لیمویی
سفره خانه
بستنی لیمویی
مواد لازم: • شیر پر چرب: یک لیتر • شکر: 400 گرم • ثعلب: یک قاشق غذاخوری سرخالی • گلاب: یک قاشق چای‌خوری • آب لیمو ترش: نصف پیمانه • پوست لیموی رنده شده: یک قاشق چای‍‌خوری • پالپ لیموی تازه: به مقدار دل‌خواه
 ١٢:١٦ - 1396/04/31 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
پلو بندری
سفره خانه
پلو بندری
پلو بندری یک غذای ساده، اما خوشمزه جنوبی است که می‌توانید با ساده‌ترین و در دسترس‌ترین مواد آشپزخانه آن‌را تهیه کرده و از طعم و عطر متفاوتش لذت ببرید.‏ ....
 ١١:٤٠ - 1396/04/22 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
خورشت اناربیج گیلانی
سفره خانه
خورشت اناربیج گیلانی
طرز تهیه: سبزی‌ها را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. بعد ٢ قاشق روغن را داخل قابلمه می‌ریزیم و پیازها را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا طلایی شوند. گردو آسیاب‌شده را هم به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. حدود ٤ تا ٥ لیوان آب به مواد اضافه می‌کنیم. حالا ربّ انار، ربّ آلوچه، نمک، فلفل و گلپر را هم اضافه کرده و مواد را هم می‌زنیم. آب خورشت که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و اجازه می‌دهیم تا به روغن بیفتد یا به اصطلاح جا بیفتد. هرچه حرارت کمتر باشد بهتر است. ....
 ٠٨:٠٦ - 1396/04/17 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
کیک عصرانه هلندی
سفره خانه
کیک عصرانه هلندی
طرز تهیه: 1. شکر را در ظرفی ریخته و وانیل را بیفزایید و مخلوط ‌کنید. (می‌توان به جای وانیل از رنده پوست یک لیمو ترش یا رنده نصف پوست یک پرتقال استفاده کرد که طعم فوق‌العاده‌ای به کیک می‌دهد) ...
 ١٤:٢٣ - 1396/04/01 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
مافین توت فرنگی
سفره خانه
مافین توت فرنگی
طرز تهیه: فر را با درجه ی ۱۸۰ گرم می‌کنیم، شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن می‌زنیم تا کش‌دار شود، ماست را اضافه و مخلوط می‌کنیم، روغن را هم در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. ....
 ١٤:١٦ - 1396/03/25 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
 راه‌های رفع تشنگی و تأمین آب بدن در ماه رمضان
طب ناب
راه‌های رفع تشنگی و تأمین آب بدن در ماه رمضان
آب یکی از مایعات مهم برای بدن است که می‌تواند در طول ماه مبارک رمضان عطش شما را برطرف کند. متأسفانه بیشتر افراد در این مورد زیاد فکر نمی‌کنند و در طول ماه رمضان فراموش می‌کنند آب مورد نیاز بدن را تأمین کنند. ...
 ١٠:٣٨ - 1396/03/18 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
 شله زرد
سفره خانه
شله زرد
طرز تهیه: برنج را چند بار شسته تا آب آن کاملاً زلال شود. سپس آن‌را با 6 برابر آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا جوش بیاید. هرازچندگاه، کف برنج را می‌گیریم. وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد، شکر را اضافه می‌کنیم و مرتب آن‌را بهم می‌زنیم تا شله زرد، کاملاً جا بیفتد. زعفران را در کمی آب‌جوش حل کرده و به شله زرد اضافه می‌کنیم. ...
 ١٠:٣٦ - 1396/03/18 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
حلیم بادمجان
سفره خانه
حلیم بادمجان
طرز تهیه: ابتدا گوشت را همراه سیر و یک پیاز داخل زودپز می‌گذاریم تا آب جوش بیاید، کف روی گوشت را می‌گیریم و می‌گذاریم تا 50 دقیقه بپزد، بادمجان‌ها را داخل فر یا تابه سرخ کرده و کنار می‌گذاریم، پیاز را خرد کرده و کمی سرخ می‌کنیم، گوشت را از استخوان جدا کرده و با فلفل، دارچین و زرد‌چوبه به پیاز‌ها اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم. ....
 ١٠:٣٤ - 1396/03/18 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
آش رشته
آش رشته
طرز تهیه: حبوبات را که قبلاً خیس کرده‌ایم، با پیاز سرخ‌کرده می‌گذاریم کاملاً بپزد. سبزی را خرد می‌کنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزی‌ها بپزند. ....
 ١١:٥٧ - 1396/03/11 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
گوش‌فیل خانگی
سفره خانه
گوش‌فیل خانگی
طرز تهیه خمیر گوش‌فیل: ابتدا در کاسه‌ای ماست و تخم مرغ و بکینگ پودر و نمک را با همزن مخلوط کنید. بعد روغن جامد یا کره نرم شده را اضافه کنید. (از روغن مایع استفاده نکنید) ....
 ١١:٥٢ - 1396/03/11 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
خورشت ریحان
سفره خانه
خورشت ریحان
خورشت ریحان، خوش‌عطر و خوش‌طعم با ظاهری متفاوت است، که در آن از بادمجان استفاده شده و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. در این خورشت می‌توانید برای گرفتن سردی بادمجان، از گوشت گوسفندی و کمی گردو (به دل‌خواه) استفاده کنید.‏ ...
 ١٠:٥٣ - 1396/03/04 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
سفره خانه
خورشت نخود
طرز تهیه: 1. روغن را داخل تابه‌ای ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و مقداری نمک را درون آن تفت دهید تا شفاف شود (حدود 6 دقیقه). بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید. ...
 ١١:٤٧ - 1396/02/28 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
  دلمه برگ مو
سفره خانه
دلمه برگ مو
مواد لازم: • برنج: دو پیمانه • لپه: نیم پیمانه • گوشت چرخ شده:۴۰۰ گرم • سبزی معطر: نیم کیلو • آبغوره یا رب لواشک، پیاز داغ، ادویه، نمک و • رب گوجه: به میزان لازم
 ٠٩:٤٢ - 1396/02/23 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
فسنجان میگو (یک غذای خوشمزه برای دوستداران میگو)
سفره خانه
فسنجان میگو (یک غذای خوشمزه برای دوستداران میگو)
فسنجان یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ما ایرانیان است که برخی با مرغ و برخی هم با گوشت قلقلی درست می‌کنند. با ما همراه شوید تا با دستور تهیه فسنجان با میگو شما را آشنا کنیم. ...
 ١٠:٣٧ - 1396/02/14 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
خورش خلال کرمانشاهی
سفره خانه
خورش خلال کرمانشاهی
نسبت خلال و گوشت در این خورش یک به چهار است. یعنی هرچقدر خلال دارید، گوشت باید چهار برابر آن باشد. گوشت را ریز خرد کنید. بعد آب بریزید و اجازه دهید یک جوش بزند. بعد آب آن‌را خالی کنید تا آب خورش شفاف شود. پیاز داغ درست کرده و گوشت را به آن اضافه کنید. بعد از تفت دادن، خلال را اضافه کنید و بعد کمی آب و لیمو عمانی را بریزید. ....
 ١٢:١٢ - 1396/02/07 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>
 کباب ترش
سفره خانه
کباب ترش
كباب ترش یكی از كباب‌های محلی شمال كشور است و در شهرهای مختلف استان‌های گیلان و مازندران تهیه می‌شود، ولی در اصل محصول گیلانی‌هاست. ....
 ١٢:٥١ - 1396/01/31 - نظرات : ٠ادامه مطلب >>

2 3 4 5 6 7 8 صفحه بعدی >>





يکشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٦
جستجوی وب
کانال تلگرام
کانال تلگرام